Преглед на газовата уредба
- berkant3008
- Автомобил: PASSAT B3
- Двигател: ABS-93
- Контакти:
Re: Преглед на газовата уредба
лепенка-на задното стъкло,паспорта си го носиш в колата при преглед нито ти гледат паспорта нито ти лепят лепенка за преглед на газовата но ако те спрат полицаите може да искат паспорта
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Няма да го искат,щото вече в него нищо не пише,нито пък ти слагат стикер на бутилката и прочие.Приема се че уредбата е едно цяло с автомобила и щом той е минал преглед,значи всичко е на ред.
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Няма да го искат,щото вече в него нищо не пише,нито пък ти слагат стикер на бутилката и прочие.Приема се че уредбата е едно цяло с автомобила и щом той е минал преглед,значи всичко е на ред.
-
- Автомобил:
- Двигател:
А задължително ли е след поставяне на ГИ на кола, която преди е нямала газ да се отиде в КАТ и да се смени големия талон на колата, понеже ми казаха, че ако на гориво не пишело "бензин/газ" нямало как да ти направят преглед и на газта?
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
pav4omed написа:А задължително ли е след поставяне на ГИ на кола, която преди е нямала газ да се отиде в КАТ и да се смени големия талон на колата, понеже ми казаха, че ако на гориво не пишело "бензин/газ" нямало как да ти направят преглед и на газта?
Не е вярно това....
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Aбсолютно съм съгласен с колегата по-горе, няма нищо кой знае какво да му пишело ГАЗ/Бенз в талона. На моя пише Бензин и толкова 

Здравейте,
Миналата седмица си сложих АГУ. След монтирането й трябва ли да ходя на първоначален преглед? От сервиза ми казаха, че не е необходимо, да карам само с паспорта на уредбата и бутилката.
Благодаря за съдействието.
Миналата седмица си сложих АГУ. След монтирането й трябва ли да ходя на първоначален преглед? От сервиза ми казаха, че не е необходимо, да карам само с паспорта на уредбата и бутилката.
Благодаря за съдействието.
Последна промяна от edgy на Сря 08 авг 2012 13:13, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
отностно колегата с стикера(ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН Е !!!) правят мн проблеми за него ако те хванат 

Върни се в “Автогазови уредби”