Speedy86 написа:Сетих се още нещо да попитам има ли някакъв начин нивомера на газовата да се свърже с уреда на таблото дето ми показва колко бензин имам в колата така че като съм на газ да ми показва колко газ имам в бутилката
Няма

Speedy86 написа:Сетих се още нещо да попитам има ли някакъв начин нивомера на газовата да се свърже с уреда на таблото дето ми показва колко бензин имам в колата така че като съм на газ да ми показва колко газ имам в бутилката
niki1_j написа:Прави се байпас на една пластмасова тръба, която тръгва от мъркуча на входящия въздух и стига до стъпковия мотор. Също така се пробива лсед дросела за да се прекара газ за ниските обороти. При интерес ще снимам какво имам предвид, че го обясних така, че чак аз не го разбрах
Гергин написа:niki1_j написа:Прави се байпас на една пластмасова тръба, която тръгва от мъркуча на входящия въздух и стига до стъпковия мотор. Също така се пробива лсед дросела за да се прекара газ за ниските обороти. При интерес ще снимам какво имам предвид, че го обясних така, че чак аз не го разбрах
Да интересно ми е, ако не си затруднен. А от къде взимаш и как, газ за ниските обороти, и воупще принципа на това изменение и резултата, който се гони, какъв е ми е интересно.
Speedy86 написа:Така да споделя свършено през последните 3 вечери,прекарах тръбите за газта и монтирах зареждачката,монтирах изпарителя,газовия клапан и симулатора,днес прекарах кабелите за клапана на евро сондата,газовия клапан и симулатора малко зор видях докъто разбера от коя жица към бензиновата помпа трябва да хвана напрежение за ключето но се справих,остава утре да свържа изпарителя с водната система и да монтирам бутилката заедно с евро сондата.
П.П:Изникна обаче малък проблем сондата се захваща за бутилката посредством 6 болтчета,след като си купих 30 литрова бутилка тип пура не успях да намера щуцери за сондата но ми изпадна нова евро сонда и реших да я купя и монтирам на мястото на старата обаче въпросните болтчета се оказаха къси с 5мм,намерих други но при стягането им едното се скъса проблем ли е ако сондата вместо с 6 е монтирана с 5 болтчета?![]()
![]()
![]()
kiriko написа:
Speedy86 написа:
Така да споделя свършено през последните 3 вечери,прекарах тръбите за газта и монтирах зареждачката,монтирах изпарителя,газовия клапан и симулатора,днес прекарах кабелите за клапана на евро сондата,газовия клапан и симулатора малко зор видях докъто разбера от коя жица към бензиновата помпа трябва да хвана напрежение за ключето но се справих,остава утре да свържа изпарителя с водната система и да монтирам бутилката заедно с евро сондата.
П.П:Изникна обаче малък проблем сондата се захваща за бутилката посредством 6 болтчета,след като си купих 30 литрова бутилка тип пура не успях да намера щуцери за сондата но ми изпадна нова евро сонда и реших да я купя и монтирам на мястото на старата обаче въпросните болтчета се оказаха къси с 5мм,намерих други но при стягането им едното се скъса проблем ли е ако сондата вместо с 6 е монтирана с 5 болтчета?![]()
![]()
Задължително ще изпуска газ от там;
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта