П.П. Ако това е причината, антифриза би трябвало да мирише на газ.
Golfan_93 написа:Ми както сам виждаш, няма как да ги скъся защото нема как да застанат плочката е шибана тряря си зема с кривки нно както казах това не ми е проблем в момента ... ;ххх щуцера както ти каза тоя на влизащия антифриз го свалих прегледах почистих и гумичката почистих сложих го пак , притегнах предоволно и така ..
bayspiro написа:Не съм сигурен, но един от моделите на Ловато пропуска понякога газ от първата степен в подгряващото пространство. Това може да направи газова възглавница в изпарителя и да пречи на подгрева.Проблема беше в някакво упллътнение. Сори ама не ме касаеше и не му обърнах внимание.
П.П. Ако това е причината, антифриза би трябвало да мирише на газ.
Golfan_93 написа:Парното е жежко, вързано е към тия тръби но не проблема не е там
За сега тоя проблем е е решен, сега охлюва който ми е под дистрибуторната капачка този който всички водни съидинения влизат в него имам поблизване от снадката на тая тръба дето е долния вход на радиатора и термостата тия тая пластмасовата сглобка която свръзва термостата с радиатора от там ми подлизва та утре мисла да я по притегна да си прегледам наново всички връзки ..
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта