Плюсове и минуси /LOVATO срещу LANDI-RENZO/
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Плюсове и минуси /LOVATO срещу LANDI-RENZO/
Ето колегите не са наясно с моделите първо.Второто няма да го споменавам защото след като не знаят първото за второто и хабер си нямат!
Ето какво пишат по същата тема в един друг форум:
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=73066
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=73066
Ползвал съм и двата изпарителя и не съм имал проблеми с тях
Сам си си отговорил.Виж,кой ще рециклираш на по-ниска цена с "по-качествен" комплект.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Както съм писал и в други теми съм с вакумно ловато от около 12 г. на този автомобил. Километрите, изминати с него на газ със сигурност са над 100 000. Само един път е правена пълна профилактика на изпарителя. Един път смених голямата мембрана, защото реших че нямам добър ряз и пали малко по-трудно, но си беше здрава(позагубила еластичност). Не мога да изкажа мнение за Ланди Р от личен опит, но мненията, които виждам тук
ясно накланят везната.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Да изразя един голям недостатък на ловато,водата която топли изпарителя я дели една гумена мембрана,докато в ланди ренцото върви в отделен корпус.т.е трябва да ти се спука корпуса за да ти надуе системата,докато е много по вероятно да спука гумената мембрна при ловатото
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Каква е Вашата статистика колега по отношение "е много по вероятно да спука гумената мембрна при ловатото" и "да ти надуе системата"? В моят 12 годишен личен опит няма такъв случай. Наистина това е в + за ЛандиР, но е някаква вероятност.
Редно е колегата landir, да се обоснове, след като има хабер и ги разбира повече от другите колеги нещата, свързани с тези изпарители.
Редно е колегата landir, да се обоснове, след като има хабер и ги разбира повече от другите колеги нещата, свързани с тези изпарители.
Моята е ланди ренцо. Като запаля в началото работи на бензин, след като затопли обръща на газ.
Въпроса ми е ако ми свърши бензина преди да е загряла ще превключи ли на газ или ако я паля без бензин ще стане ли, или задължително трябва да имам в резеровара?
Въпроса ми е ако ми свърши бензина преди да е загряла ще превключи ли на газ или ако я паля без бензин ще стане ли, или задължително трябва да имам в резеровара?
- vilden
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кой от двата е по-добър като динамика и разход? Вероятността да се спука мембраната на водата е малка, все пак е изчислено да работи на този принцип.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Dpop написа:Каква е Вашата статистика колега по отношение "е много по вероятно да спука гумената мембрна при ловатото" и "да ти надуе системата"? В моят 12 годишен личен опит няма такъв случай. Наистина това е в + за ЛандиР, но е някаква вероятност.
Колега статистиката ми е че съм виждал ловато с спукана водна мембрана,но не и ландиР с спукан корпус.
- hayabusa_gsxr
- Автомобил: Opel Vectra B
- Двигател: X20XEV
В подкрепа на Ловато ще кажа, че може да се пали на газ при екстремни студове и има най-малък разход.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Dpop написа:Каква е Вашата статистика колега по отношение "е много по вероятно да спука гумената мембрна при ловатото" и "да ти надуе системата"? В моят 12 годишен личен опит няма такъв случай. Наистина това е в + за ЛандиР, но е някаква вероятност.
Аз като сменях мембраните на моето Ловато и видях какво представлява тая водната - ами да ти кажа по-голям шанс има да избие тая на главата на двигателя, отколкото тая на ловатото

-
- Автомобил:
- Двигател:
верно ли,щото то задния капак изобщо не ръждясва и не разяжда гумата
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
За 12 години каране на газ с изпарител Ловато и сменени два комплекта нямам още такъв проблем с пробила мембрана. За сметка на това смених двигателя, а на наследника му смених и гарнитурата лятото 

-
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:За 12 години каране на газ с изпарител Ловато и сменени два комплекта нямам още такъв проблем с пробила мембрана. За сметка на това смених двигателя, а на наследника му смених и гарнитурата лятото
Карай си ловатото и бъди щаслив тогава
Върни се в “Автогазови уредби”