Кабел за настройка на ГИ Cargas и др.
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Re: Кабел за настройка на ГИ Cargas и др.
Качи го него едва ли ще има проблем да е с по новия драйвер.
- turbogti
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, гледам, че си с PB мотор и газов инжекцион. Аз съм с конвенционална газова и на няколко пъти се замислям за ГИ, но ей така за спорта, защото колата си работи идеално на газ в момента. Въпросът ми е при тебе как са нещата - какво наложи слагане на ГИ, а не на конвенционална газова и как са работата на мотора и разходът на гориво?
П.П.: Бая съм оффтопика и за да не се поправя ще споделя, че преди няколко години (6
) слагах ГИ Бардолини на 6 цилиндров двигател собственоръчно. Та кабелчето, което ми бяха пратили БСМ беше за УСБ и не втаса нещо... Резнах буксата и си направих схемичка за COM порт от RS232 към TTL с MAX232 и си настроих нещата. Самата малка буксичка пък я намерих наскоро в магазин за електронни компоненти.
П.П.: Бая съм оффтопика и за да не се поправя ще споделя, че преди няколко години (6

- vwfena
- Контакти:
Еми четох по разни форуми и се спрях на газов инжекцион, разликата в цената когато го слагах не беше чак толкова фрапираща и сложих ГИ. Иначе за разход зависи кой я кара аз или баща ми, но на дълъг път между 7 и 8/100. Скоро не съм я засичал.Относно малката буксичка ако се сещаш нещо като обозначение как се води, че и аз си търся.
В крайна сметка така направения кабел става ли за ТАМОНА Т-газ ?
- vwfena
- Контакти:
Аз го ползвам за Каргаз и си работи. На други газови не съм го ползвал.
Върни се в “Автогазови уредби”