Имали подорител за газ?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Имали подорител за газ?

Мнениеот stefan4o » Пет 10 май 2013 19:49

bunaq написа:за последните 3 коментара ма вие освен подиграване друго ще коментирате ли тука човек да не посмее да пита нещо нз защо админите не блокират таквиз като ваз които само освен подигравки деуги коментари коами незнаете да пишете :beat_butt2

Господине, ограмотете се малко вместо да давате наклон на админите кого да блокират. Подобни теми заслужават единствено присмех и нищо друго. :a045

bunaq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bunaq » Вто 14 май 2013 13:24

muns61 написа:Подобрителят за газ е смес от ПРОПАН и БУТАН. Колкото повече, толкова по-добре. Всичко друго е излишно и влошава качествата на сместа.
Ако на бутилка качествена ракия сипеш лъжичка нафта, дали има нещо, което да я подобри, та да не усещаш нафтата? :icon_lol Скоро по бензиностанциите ще има диетични нискокалорични бензин, дизел и пропан-бутан, специално за блондинки. На двойна цена, като био-зеленчуци...

И зЕми си Опраи заглавието на темата, много е подоЗрително. Ако ти се наложи да пишеш SV за работа, обади се. Жена ми е литератор и шансовете ти се увеличават значително, ако тя ти го напише.

Та с 2 думи: Ако не си захванал някоя хитра рекламна стратегия, не си мори пръстите да питаш за подобрители за газ. :beer

Еми женати може да е литератор но това мен не ме засяга това че сам збъркал някаква буквакакво значение има или ви е писано да се подигравате на хората за малките им грешки. Това , че сам питал за такова нещо дали има или не какво ви дава правото на всички като вас господне да се подиграват. Прочети хубаво какво са писали хората из цялата тема и тогава се опитваи да си интересен. Питам най-вече дали има или не защото бях чул и реши, че ако споделя тук моито терзание ще ми отговорят културни хора (който все пак се намериха и писаха точно по темата), така че колега ако ти или някои друг няма какво да пише по темата моля да не се включва в нея

bunaq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bunaq » Вто 14 май 2013 13:54

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Вто 14 май 2013 18:13

Kупувай, какво чакаш. После може да споделиш как колата е литнала! :mhihi
Тези добавки са като онлайн продаваните кремове, които с 2 намазвания ти увеличават пениса с 5 санта. Може да съм груб и арогантен, но се опитвам да ти спестя някой лев, макар че едва ли си струва...

Върни се в “Автогазови уредби”