До колегата с GOLF 4 1.6 16v
Какво ловато си сложил EASY FAST SMART ли ако е това мога да ти помогна око все още не си решил проблема при мен беше същия случай самоче на PASSAT B5 1.6 мотор затова ако решиш питай
Golf 4 1.6 16v, ГИ, ламбда фактор, check engine проблем
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
Re: Golf 4 1.6 16v, ГИ, ламбда фактор, check engine проблем
аз май съм същия проблем,като прехвърли на газ и дава грешка на ламбда сондата голямо количество гориво,и сондата хваща някакви луди стойности при което колата някак си прекъсва,и е мудна. Като прехвърлим на бензин изчистим грешката колата работи и върви на 6 .НООО при първото прехвърляне на газ пак грешката.
До golf777 С какъв газов инжекц. си колата трябва трябва да е калебрираш след като си патувал някъде за да си е влезна в режим и то на бензин без да преминаваш на газ иначе влезне ли в грешка заради ламбда нея възтановява работата и заради създалата се грешка. При мен е така сутрин паля на бензин до като вдигне 80градуса и след това си минавам на газ цял ден нямя ядове с ламбдада направил съм си едни диоди да ми показват дали ми работи ламдада и кога се дъни при това което ти описах до сега няма грешка на ламбдата. Трябва когато калебрираш ЕКУ да нее в ЧЕК режим заради ламбда защото щте е блокирана
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
ланди лоренцо бях много доволен от него,но в последно време това ме дразни
Върни се в “Автогазови уредби”