Е,говорим за различни неща.
Говорим за мап сензор,електронен блок за управление обработващ инфото от датчиците,следене на температури на всичко и налягане разбира се.Не съм в течение за по-съвременните но съм чувал,че се следи и дебита някак посредством впръскването на газовите инжектори.Не говорим само за пресостат.
Автоматично преминаване от газ към бензин на АГУ
-
myrshavija
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Автоматично преминаване от газ към бензин на АГУ
Каква е разликата? По твоята логика, ако се махне тази "екстра" от ГИ, те ще бъдат по-надеждни. Нали доводите ти против добавянето и към обикновена АГУ е точно усложнаване и намаляване на надежността?
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Да,щом си буквален бъди буквален.Доводите ми са против монтирането на въпросния китайски пресостат.И само на пресостат.И как въобще можеш да го сравняваш с ГИ незнам.Там поне имаш дето се вика изкуствен интелект,тука за кво говорим-пружинка и съчма?
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Нещо не разбрах, какво подобрява като функционалност и безопасност монтирането на такова устройство?
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Не.Иска като свърши газта сама да си мине на бензин,щом му се занимава на колегата нека си го направи
Аз не бих си усложнявал така опростената обикновена уредба,с подобна джаджа,просто натискам копчето на бензин.
Не знам само дали някога е монтирано подобно нещо в някои обикновени уредби серийно?
Примерно в Италия или Холандия,поне аз не съм виждал.
Аз не бих си усложнявал така опростената обикновена уредба,с подобна джаджа,просто натискам копчето на бензин.
Не знам само дали някога е монтирано подобно нещо в някои обикновени уредби серийно?
Примерно в Италия или Холандия,поне аз не съм виждал.
Върни се в “Автогазови уредби”