zmej написа:Има ли някой с газова уредба на карбуратор и да пали от раз?
Да, ама не винаги - само като е току-що загасена или като е изстинала за няколко часа. Ако я оставя за 10-15 минути върти 3-4 секунди, преди да запали.
The_Machine написа:Pavcho2 написа:От как си пуснал тази тема си следя паленето и сутрин ми пали от раз вечер след работа пак но като загрее и я изгася почва да се затруднява.
Най-вероятно богата смес на празен ход - сигурно и похапва малко повечко
Slayer` написа:Не знам,но съм чувал че паленето на газ е вредно, особенно на по-ниски температури,защото мембраните са се удървили от студа и палейки те започват да вибрират,а като са се удървили това вибриране ги къса.Поправете ме ако греша ,но съм много бос в тази област,ако не е така някой може ли да ми обясни като за тъп как стоят нещата...ще съм много благодарен
The_Machine написа:Slayer` написа:Не знам,но съм чувал че паленето на газ е вредно, особенно на по-ниски температури,защото мембраните са се удървили от студа и палейки те започват да вибрират,а като са се удървили това вибриране ги къса.Поправете ме ако греша ,но съм много бос в тази област,ако не е така някой може ли да ми обясни като за тъп как стоят нещата...ще съм много благодарен
По принцип е така , но комплект мембрани е 16-20 лв, а те не се скапват за по-малко от година...
Да не говорим да речем за моя изпарител , който нов е 35 лв?
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта