golf777 написа:и аз съм с 1.8т с газова Ланди Лоренцо и е уж настроена както трябва но и на мен ми набива грешка за сондата. Майсторите нямат идея защо но и аз не съм пробвал да сменя сондата. Но се уредих да взема една нова за временно и да видя и ще пиша
muns61 написа:golf777 написа:и аз съм с 1.8т с газова Ланди Лоренцо и е уж настроена както трябва но и на мен ми набива грешка за сондата. Майсторите нямат идея защо но и аз не съм пробвал да сменя сондата. Но се уредих да взема една нова за временно и да видя и ще пиша
Лоренцо Ламас, или Лоренцо Медичи е все пак?
Курт Деликуртев написа:andrian.georgiev написа:Колата е пасат 1.8 турбо бензин 150 коня , купих я с монтирано ГИ Тартарини от чужбина , ....... а когато реши да не гърми и прекъсва всичко изглежда наред дава разход 8 на 100 на гас с климатроник и няма проблем.... .
Имам същата кола с този мотор, газовата уредба е нова BRC, сложих я август месец.
Разходът обаче е около 10 до 12 литра газ на 100 км, при това не я юркам, все пак искам да я карам евтинжос!
Какво стана с разхода след като ти смениха изпарителя, колега? Имате ли представа колко нормално гори на газ този мотор?
Ще ми трябва нова настройка, някой знае ли добър газаджия в Пловдив?
silent написа: И моя чек светва периодично с грешка за ниска ефективност на катализатора....а са сменени и двете сонди и катализатора....така че ако колегите по-горе са с тази грешка както пише по форумите...проблема с чека е трудно отстраним...
silent написа:Колега пусни схемичката на връзване ако я имаш...
jijane написа:Курт Деликуртев написа:andrian.georgiev написа:Колата е пасат 1.8 турбо бензин 150 коня , купих я с монтирано ГИ Тартарини от чужбина , ....... а когато реши да не гърми и прекъсва всичко изглежда наред дава разход 8 на 100 на гас с климатроник и няма проблем.... .
Имам същата кола с този мотор, газовата уредба е нова BRC, сложих я август месец.
Разходът обаче е около 10 до 12 литра газ на 100 км, при това не я юркам, все пак искам да я карам евтинжос!
Какво стана с разхода след като ти смениха изпарителя, колега? Имате ли представа колко нормално гори на газ този мотор?
Ще ми трябва нова настройка, някой знае ли добър газаджия в Пловдив?
БРЦ-то кой модел е точно и с каква окомплектовка е? Този разход при какви условия е постигнат ? Градското на тоя мотор в Пловдив е 13+ поне.
ivan_pop написа:silent написа:Колега пусни схемичката на връзване ако я имаш...
Цветовете на кабелите са според автомобила,не се доверявай сляпо на цветовете от линка.
http://mechdb.com/images/0/09/O2bypass1.gif
silent написа:ivan_pop написа:silent написа:Колега пусни схемичката на връзване ако я имаш...
Цветовете на кабелите са според автомобила,не се доверявай сляпо на цветовете от линка.
http://mechdb.com/images/0/09/O2bypass1.gif
Благодаря ти много.
Преполагам черните кабели са подгрева. Синия е сигналния а белият е ???
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта