Vento 1.8 газова уредба - възможен проблем?
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вътре в самото купе ли кората се маха ,извинявайте ама изобщо не съм в
час с този автомобил, той моя е с АИРБЕГ отпред и дори няма джабка та такива винтове не се виждат.Ще се поразтърся пак,ама не знам много е трудно да се намери нещо ,което нямаш представа как изглежда,а не ми се играе на топло и студено
час с този автомобил, той моя е с АИРБЕГ отпред и дори няма джабка та такива винтове не се виждат.Ще се поразтърся пак,ама не знам много е трудно да се намери нещо ,което нямаш представа как изглежда,а не ми се играе на топло и студено
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
- tekion
- Автомобил: Meriva
- Двигател: 2006
- Контакти:
И не трябва да махаш чистачката- само едни пластмасови винтчета- тe държат кората(дето съм я повдигнал на снимката).
http://snimka.com/jackomo
Кабелите влизат в компа с куплунг- откача се с дърпане, при мен на куплунга са номерата, проследяваш кабела на съответния номер, прекъсваш го и свързваш единия край на двужилен кабел(при мен е белия-на снимката, желателно е да се запои!). Прекарваш го да излезе в купето- при мен излиза около предпазителите(под волана) и на другия му край свързваш едно обикновенно ключе).
п.п. При мен в краката на пасажерската седалка отпред е управлението на ABS-са
http://snimka.com/jackomo
Кабелите влизат в компа с куплунг- откача се с дърпане, при мен на куплунга са номерата, проследяваш кабела на съответния номер, прекъсваш го и свързваш единия край на двужилен кабел(при мен е белия-на снимката, желателно е да се запои!). Прекарваш го да излезе в купето- при мен излиза около предпазителите(под волана) и на другия му край свързваш едно обикновенно ключе).
п.п. При мен в краката на пасажерската седалка отпред е управлението на ABS-са
Върни се в “Автогазови уредби”