kossel написа:Имам едно допълнително копче за превключване от метан на LPG
чек ся?аз ли недоразбрах?имаш си :
бензин
газ
и ся метан?
къде място за толкоз бутилки?не тежиш ли 2141515 кила?
двигателя шейкър го правиш коктейли да ти пие?
ChernoGTI написа:kossel написа:Имам едно допълнително копче за превключване от метан на LPG
чек ся?аз ли недоразбрах?имаш си :
бензин
газ
и ся метан?
къде място за толкоз бутилки?не тежиш ли 2141515 кила?
двигателя шейкър го правиш коктейли да ти пие?
kossel написа:да в колата засега успешно съжителстват БЕНЗИН - Пропан-Бутан и МЕТАН, колата е с 59 кг по тежка след слагането на 3 карбонови бутилки за метан, 1/2 от багажника ми го няма вече. Обикновенната газова е в формата на автомобилна гума.
Сега се чудя дали да си купя голям пожарогасител или да тренирам бързо бягане
R@do написа:Колега, нямам нищо против метана, освен това си мисля,че по-скоро е психологичен ефекта от това да усетиш тежеста.Обикнпвено метановите коли са по тромави от самото гориво.иначе съм съгласен с вастопа,че с с толкова горивни уредби все едно ис се приготвил за трансазиатско турне.
L&R написа:Колега много гориво се събира на едно място, ако напълниш и трите ще си подвижен склад ГСМ, не те ли притеснява малко този факт.
L&R написа:madmen написа:Със десет литра бензин при запалване ефекта ще е същия. При евентуална експлозия мисля че ще му е все едно дали е една или пет.
10 кг взрив и 50кг не правят еднаква беля, да не се стига до там, исках да кажа умната със зареждането.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта