“Петрол” пуска първия пропан-бутан с подобрители у нас

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Сря 19 сеп 2007 18:26

joker написа:
andro_ написа:Аз не искам да гори по-малко,искам да върви. като на бензин,щото съм с ГИ,добре настроен,ама вървежа не е същия :wink: .

АНДРО не се хваля ,не съм и Шехерезада,но при мен колата върви на газ както ина бензин...газовото ми е BRC с оригинални ТАП и ламбда контрол...има и система за ППХ(поне си мисля,че е това....една елекрическа клапа на изхода на изпарителя) и е монитрано в Италия....така я купих колицата...Трета година карам и не съм пипал нищо по него(е освен в началото когато почисстихме цедката на високото налягане на газта)....тюх сега да не вземе да ме чуе дяволът....

Убуу,де лошо няма,радвам се.Поне читави хора са го слагали.
Днеска като видях бушоните ми стана лошо - тия ахмаци сложили захранването на сондата отзад като подпъхнали кабел под бушона.Дееееееба големите майстори,големите претенции.Нямам думи.Добре,че поне са сложили допълнителен предпазител.
Следващия път си слагам уредбата сам.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: SX4 M16A B4 Syncro AGG
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Сря 19 сеп 2007 18:32

АЗ понеже сега вече ми е "следващия път" направо си я слагам сам както знам и това е.

Потребителски аватар
Stefanoz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefanoz » Сря 19 сеп 2007 21:15

Досега съм зареждал на Петрол,но само на излизане от Варна,като се прибирам,голфа се държи добре,разхода в нормите....

Потребителски аватар
dandan
Автомобил: Passat B5-5
Двигател: AHA 2003

Мнениеот dandan » Сря 19 сеп 2007 22:20

Рекламна измама според мен, то таз добавка за да повиши мощноста трябва да си е един вид гориво. Пробан бутана е по-ниско калорично гориво и затова колите не вървят колкото на бензин. И как ще ми смазват двигателя с изпарения също не е много ясно, щото от изпарителя освен газова фаза друго не излиза.

Потребителски аватар
lozan67
Автомобил:
Двигател:

gaz

Мнениеот lozan67 » Чет 20 сеп 2007 5:32

А на мене ми дава най-нисък разход от Петрол-а на Ломско шосе на отбивката за Обеля. Не знам защо колегите са недоволни. На ОМВ Стара Загора ми вкараха 32 литра газ в 30 литрова бутилка, а не бях угаснал . От Шел спрях и дъвки да си купувам след като ми замръзна бензиновия филтър една зима.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 20 сеп 2007 12:03

Газта на Петрол е чиста и почти няма от гадните смоли, които се събират в изпарителя сравнение с другите газостанции. доволен съм от рахода, а вървежа енормален. Преди време зареждах на Омикс и в един момент започнах да давам осезаем разход, след като минах на петролска газ, без корекции по газовата, разхода се нормализира.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 20 сеп 2007 12:57

R@do написа:Газта на Петрол е чиста и почти няма от гадните смоли, които се събират в изпарителя сравнение с другите газостанции. доволен съм от рахода, а вървежа енормален. Преди време зареждах на Омикс и в един момент започнах да давам осезаем разход, след като минах на петролска газ, без корекции по газовата, разхода се нормализира.

кажи ти за тая новата газ нещо, верно ли ше има такава, колко ше струва :roll:

Потребителски аватар
R@do
Батето

Мнениеот R@do » Чет 20 сеп 2007 15:55

batmilko написа:
R@do написа:Газта на Петрол е чиста и почти няма от гадните смоли, които се събират в изпарителя сравнение с другите газостанции. доволен съм от рахода, а вървежа енормален. Преди време зареждах на Омикс и в един момент започнах да давам осезаем разход, след като минах на петролска газ, без корекции по газовата, разхода се нормализира.

кажи ти за тая новата газ нещо, верно ли ше има такава, колко ше струва :roll:

до колкото рабрах, вече я има и е на същата цена. Лично но съм се убедил.Има я само на чисто петрлските - не на смесените.

Потребителски аватар
auubau
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот auubau » Пет 21 сеп 2007 8:25

R@do написа:...след като минах на петролска газ, без корекции по газовата, разхода се нормализира.

и аз така само дето преди това от OMV зареждах и с течение на времето ставаше все по-зле. Сега с Петрол-а няма грижи. :)

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Пет 21 сеп 2007 9:19

R@do написа:до колкото рабрах, вече я има и е на същата цена. Лично но съм се убедил.Има я само на чисто петрлските - не на смесените.
Смисъл - на Петролските зареждат такава, или има избор дали от "новата" да сипват?

Потребителски аватар
R@do
Батето

Мнениеот R@do » Пет 21 сеп 2007 9:41

Още не е пусната!

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 24 сеп 2007 8:22

айде на газта
вече и реклама по телевизията са пуснали
някой да е тествал ?
впечатления ?

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Вто 25 сеп 2007 10:28

Аз си спомням че преди една-две години се говореше за някакви добавки за газ и че някъде слагали. Никой ли не си спомня?

Lyubaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lyubaka » Вто 25 сеп 2007 14:28

Газта е пусната вече и е на цена 1.05лв/л. Според използвали я, наистина се подобрявал вървежа, но аз поне преди да опитам-не вярвам...

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 25 сеп 2007 14:49

Lyubaka написа:Газта е пусната вече и е на цена 1.05лв/л. Според използвали я, наистина се подобрявал вървежа, но аз поне преди да опитам-не вярвам...

Първо в София ..после в други градове?????!!!! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Автогазови уредби”