цитат: "За 10/100 разход на газ съм съгласен на Венто ...ама на път за морето,август месец...в момента разхода в режим 3км. отиване на работа и толкова връщане ми е 15-16/100 газ.
Плюс това е сигурно ,че ни работят или с количеството или с качеството на газовата смес все ,пак сме в България."
Според мен сигурното тук е че не ти е наред газовата уредба или нещо друго по колата. Аз като карам 11 км. сутрин и 11 км. вечер разхода ми е 10.5/100. По-голямата част от това разстояние е с недобре загряла кола. Правете си сами изводите.
Висок разход на газ 17/100км Газовата си е...... майката!
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Damian01 написа:цитат: "За 10/100 разход на газ съм съгласен на Венто ...ама на път за морето,август месец...в момента разхода в режим 3км. отиване на работа и толкова връщане ми е 15-16/100 газ.
Плюс това е сигурно ,че ни работят или с количеството или с качеството на газовата смес все ,пак сме в България."
Според мен сигурното тук е че не ти е наред газовата уредба или нещо друго по колата. Аз като карам 11 км. сутрин и 11 км. вечер разхода ми е 10.5/100. По-голямата част от това разстояние е с недобре загряла кола. Правете си сами изводите.
Абе вие Варненци не се ли научихте , че нямате кьорави задръствания в китния ви град... какви толкова високи разходи очаквате там не мога да ви разбера?

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ

Преди време съм водил в този форум точно същата дискусия и извода от нея бе,че шофьорските приказки за разход са достойна конкуренция на рибарските

П.П.Карам от 10 г. различни коли все на газ...
Върни се в “Автогазови уредби”