За Лукойл бензиностанциите - ужас

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

газ

Мнениеот amikus » Съб 12 яну 2008 0:12

IHT написа:Аз също не съм доволен от ЛУКОЙЛ !Колата винаги ми дава по голям разход усобенно когато зареждам на тази на "Константин Величков"и "Тодор Александров"!!!Винаги ми сипват повече от колкото може да ми събере бутилката и разхода ми е много по голям!!! :evil:

Подкрепям с 2 ръце срещу работата ми е тази бензиностанция зареждам само ако не мога да стигна до румънската газ на Литекса.Пълна боза
един муйко пък чак ми вика що ме викаш да ти сипвам ти не можеш ли да си сипеш сам и аз като рипнах ами кат ти спре нет-а у вас ти що не си го оправиш сам ами звъниш да ревеш е снощи сипах малко бенз пак там сам си го налях грозна работа и не върви колата ...

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Съб 12 яну 2008 2:27

alexx написа:
това е единствената бензиностанция,в която правят кафе "Лаваца"

а в ОМВ какво правят :?: :?: :?:
Някакво друго ми правят 2-3 пъти и нещо ми станаха противни.Лукойл и те така.Иначе цените са си "Лавацови". :evil: :mad: :rocketwhore

orlinlakov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orlinlakov » Съб 12 яну 2008 11:58

Здравейте колеги аз зареждам само на Лукоил от доста време насам. Не бих могъл да кажа,че е крайно лошо отношението на работниците им към клиентите, но и на мен ми се е случвало да попадна на някой на когото гаджето не му е пуснало предишната вечер. Иначе като горива аз съм доволен досега колата ми дава един и същ разход на газ на бензин не знам защото я карам само сутрин докато згрее и ми е малко трудно да я засека колко точно ми гори.

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

?

Мнениеот amikus » Съб 12 яну 2008 16:22

Интересно в София зареждам по-скапано гориво отколкото в Плевен на едни и същи бензиностанции??Софийския Шел,Еко,Лук е смърт а в Плевен е ок????Даже в Плевенското Омв е по-хубаво горивото от софийските?Относно кафето да си го купиш от бензиностанция не е много оферта 1.0лева е в Омв.

totomoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот totomoto » Съб 12 яну 2008 21:32

аз сьм в петролния бизнес,ако ви кажа че в`газта` е цялата менделеева табл.Трябва да е пропан-бутан в някькво сьотношение,а епьлно с екзотики.Зареждам само на Еко засега не са ме изльгали в литрите....

Потребителски аватар
Genadi75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Genadi75 » Съб 12 яну 2008 23:50

Преди зареждах от OMV,SHELL от повече от година където и да пътувам зареждам газ само от Лукойл доволен съм колата върви сносно разхода винаги еднакъв в 40 литрова бутилка никога не са ми слагали повече от 32-33 литра независило лято или зима е а за обслужването мисля че това е до персонала винаги има недробосъвестни работницити и никоя фирма не е засрахована да попадне на тях и докато ги усети и ги изгони се получават негативни отношения към нея.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Нед 13 яну 2008 0:23

Много доволен оставам от газта на ЕКО.Добър разход и вървеж.

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Нед 13 яну 2008 9:50

Зареждам само на Еко засега не са ме изльгали в литрите....

те това щях да пиша и аз ама ме изпревари върви екстра и разхода е константа зареждам от Пътен възел Бояна, бул България, бул Н.Й. Вапцаров и Черни връх, а от 22ри км на Тракия съм определено недоволен там е друга работа

Потребителски аватар
dandan
Автомобил: Passat B5-5
Двигател: AHA 2003

Мнениеот dandan » Нед 13 яну 2008 13:09

Зареждам предимно на Лукойл щото имам карта за отстъпка и никакви проблеми досега с гориво независимо дали е от там или другаде. Карам на газ от 14 години.

Потребителски аватар
Damian01
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Damian01 » Нед 13 яну 2008 13:36

тук във варна аз зареждам само от лукойл от много време насам и не съм имал проблеми с горивата им, а и от обслужванео съм доволен

Потребителски аватар
DanZki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DanZki » Нед 13 яну 2008 14:04

@автора къде се намира тоя ЛукОйл?Аз като зареждам бензин (нямам газ) на лукойла до захарен комбинат и колата умира.Просто няма път,в който да съм заредил и колата да не умре.Сега зареждам или на Шел-а до шестия или на Реметалк (познавам пичовете там) и колата върви перфектно

Потребителски аватар
jetta75
Автомобил: VW BORA Variant 4motion
Двигател: AJM 2000

Мнениеот jetta75 » Съб 19 яну 2008 20:51

На Лукойл на изхода на Бургас посока София миналата година ми се наложи да заредя понеже на OMV имаше огромна опашка (беше лято-неделя) и ми сложиха 48л при положение че бутилката ми е 50л и имах малко газ.Не ми се вдигаха панаири, а трябваше.Колата ми даде извънредно висок разход за лятото 14л/100км.Няма да заредя от бензиностанции Лукойл никога повече.

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Нед 20 яну 2008 3:03

Damian01 написа:тук във варна аз зареждам само от лукойл от много време насам и не съм имал проблеми с горивата им, а и от обслужванео съм доволен

Да бе вий ако гледате каде са ви минали по един път и се откажете от дадената верига ше се окаже че нема свесна бензиностания в БГ :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
jetta75
Автомобил: VW BORA Variant 4motion
Двигател: AJM 2000

Мнениеот jetta75 » Нед 20 яну 2008 16:56

Точно така.Като си спомня като ми докараха колата беше с румънски бензин и вървеше като хала и ауспуха и беле бял по това се реших да я купя.В BG всичко е сап.

Потребителски аватар
plamen032
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот plamen032 » Нед 20 яну 2008 20:22

точно на същата бензиностанция (Лукоила до СПС) преди по малко от седмица ми сложиха нафта вместо бензин при положение, че зареждах и газ Явно са събрали найстина малоумници или сме попаднали на един и същ ТЪПАНАР Сега заради него съм назад с една бензинова помпа....

Върни се в “Автогазови уредби”