Газов инжекцион KOLTEC VG392-ПОМОЩ КОЛЕГИ!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Vertriebler
Ако искаш може да попитам Холандеца с който си пиша за какви пари може да го изпрати.То и аз сигурни ще поръчвам резерван комплект за дистрибутора.
Проблема при мен е че, гасне понякога предимно на сфетофари като изключа от скорост , просто падат оборотите и гасне.
Иначе при мен компютъра дава две грешки ;45-богата смес и 21-TSP is too high. Попитах Холандеца от какво може да са и той ми каза да проверя вакум маркучите между МАР-сензора .изпарителя и мотора.Но не видях да са напукани.Другия вариант е да си почистя истрибутора.
Моя модел е EGI с електрически дистрибутор и пасивни инжектори.
GSI-модела е с филтър-сплитер и ел. инжектори които , са много скъпи и като се прецака един трябва да се сменят всичките.
Ако искаш може да попитам Холандеца с който си пиша за какви пари може да го изпрати.То и аз сигурни ще поръчвам резерван комплект за дистрибутора.
Проблема при мен е че, гасне понякога предимно на сфетофари като изключа от скорост , просто падат оборотите и гасне.
Иначе при мен компютъра дава две грешки ;45-богата смес и 21-TSP is too high. Попитах Холандеца от какво може да са и той ми каза да проверя вакум маркучите между МАР-сензора .изпарителя и мотора.Но не видях да са напукани.Другия вариант е да си почистя истрибутора.
Моя модел е EGI с електрически дистрибутор и пасивни инжектори.
GSI-модела е с филтър-сплитер и ел. инжектори които , са много скъпи и като се прецака един трябва да се сменят всичките.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,
И аз съм с ГИ Колтек. Нямах никакви проблеми, докато един ден запалих и когато мина на газ просто загасна колата. Проверил съм филтрите, клапаните и т.н. Правих теста със замасяване, но лампата светва продължително един път и загасва. При теста с ЕЛКОН не даде никакви грешки. Когато е в движение, при включване на газ, автомобилът заглъхва, чува се как магнитвинтила се отваря, тръгва за около 5 сек. и загасва. Моля за помощ - не мога да разбера какво означава еднократното светване при замасяването и въобще къде да търся проблем (прегледал съм уж всичко, което е вероятно да създава проблем).
И аз съм с ГИ Колтек. Нямах никакви проблеми, докато един ден запалих и когато мина на газ просто загасна колата. Проверил съм филтрите, клапаните и т.н. Правих теста със замасяване, но лампата светва продължително един път и загасва. При теста с ЕЛКОН не даде никакви грешки. Когато е в движение, при включване на газ, автомобилът заглъхва, чува се как магнитвинтила се отваря, тръгва за около 5 сек. и загасва. Моля за помощ - не мога да разбера какво означава еднократното светване при замасяването и въобще къде да търся проблем (прегледал съм уж всичко, което е вероятно да създава проблем).
TS написа:Здравейте,
И аз съм с ГИ Колтек. Нямах никакви проблеми, докато един ден запалих и когато мина на газ просто загасна колата. Проверил съм филтрите, клапаните и т.н. Правих теста със замасяване, но лампата светва продължително един път и загасва. При теста с ЕЛКОН не даде никакви грешки. Когато е в движение, при включване на газ, автомобилът заглъхва, чува се как магнитвинтила се отваря, тръгва за около 5 сек. и загасва. Моля за помощ - не мога да разбера какво означава еднократното светване при замасяването и въобще къде да търся проблем (прегледал съм уж всичко, което е вероятно да съз
дава проблем).
стъпков мотор
здравейте,аз също имам ги koltec карал съм го вече около 200000 км.само стъпковият мотор ми е създавал проблеми сменял съм го 2 пъти.сменял съм и мембрани на изпарителя.в бг се продават само мембрани комплект,нищо друго,когато стъп.мотора не работи добре при лревключване от бен.към газ двиг.гасне и после много трудно пали на бензин.
въпросът ми е ако някой е успял да намеристеп.мотор в бг.да каже къде. пробвал съм от различни опели но не става.
въпросът ми е ако някой е успял да намеристеп.мотор в бг.да каже къде. пробвал съм от различни опели но не става.
стъпков мотор за ги koltec vg 392 Помощ колеги!
колеги търся спешно степ.мотор за koltec vg392 който знае нещо по въпроса или има за продаване да казва
мембрани за колтек
колега мембрани произвежда софийската фирма мемтекс струват около 20 лв комплект изработват ги с италиански материали. тел 02/8574063 www.memtex.net
Последна промяна от petar70 на Сря 17 сеп 2008 21:39, променено общо 1 път.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Наскоро си купих WV Golf4 1.6, 1999 и при пазарлъка ми включиха един газов инжекцион, свален от абсолютно същия двигател/кола. Оказа се, че това е KOLTEC VG392, който за съжаление не се поддържа в България. Поставих го при едни приятели (които по принцип не са специалисти по газови инжекциони) и установих, че колата гасне на газ при ниски обороти.
Интересувам се знаете ли за човек/сервиз в София (или където и да било), който би могъл да ми свърши работа срещу добро възнаграждение.
Благодаря предварително,
Наско
email: naskotop@yahoo.com
Интересувам се знаете ли за човек/сервиз в София (или където и да било), който би могъл да ми свърши работа срещу добро възнаграждение.
Благодаря предварително,
Наско
email: naskotop@yahoo.com
Върни се в “Автогазови уредби”