20лв~18литра=140 км~13/100 и градско и извън
нова тема разход на газ - но само за ABF мотори :)
- Shnorhel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ГИ е български BSM газ...
не знам дали не нормално но на бензин ми дава приблизително 13 градско...като сравнявам с другите коли които съм карал за тази голяма кола мисля че е нормално...
Малко съм разочарован от ГИ мислех че ще има по малка разлика отколкото на бензин ...но предполагам че с обикновенна газова щеше да е много по- зле положението
поздрави:)
не знам дали не нормално но на бензин ми дава приблизително 13 градско...като сравнявам с другите коли които съм карал за тази голяма кола мисля че е нормално...
Малко съм разочарован от ГИ мислех че ще има по малка разлика отколкото на бензин ...но предполагам че с обикновенна газова щеше да е много по- зле положението
поздрави:)
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: нова тема разход на газ - но само за ABF мотори :)
аз съм с агу ланди рензо обикновено с плочка мн сам доволен средния ми разход е 10.5/100км имам го вече 3 месеца
Последна промяна от abf на Сря 11 мар 2009 2:09, променено общо 1 път.
- kriss4
- Автомобил:
- Двигател:
Re: нова тема разход на газ - но само за ABF мотори :)
9А двиг.16V 136коне лятото градско беше 15/100,на дълго 9/100.
само че от както застудя под 20/100 не е мръднал разхода градско,на дълго незнам.
електрически изпарител ловато 100kw
иначе работи перфекнто на газ,дори доста често пали напрово на газ и разлика в динамиката спрямо бензина не се усеща до 200км/ч
само че от както застудя под 20/100 не е мръднал разхода градско,на дълго незнам.
електрически изпарител ловато 100kw
иначе работи перфекнто на газ,дори доста често пали напрово на газ и разлика в динамиката спрямо бензина не се усеща до 200км/ч
Върни се в “Автогазови уредби”