Какво ще рече:Неподходяща плочка?
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
ЧАНДЛЪР БИНК написа:преди време бях писал в една тема че по работих малко в сервиз за агу и там по метода на пробата и отричането се стигна до оптималния вариянт на това което съм ти писал. ти ако искаш я направи и 50 мм аз ти пиша какво съм видял и направил по такива мотори като твоя
Да питам и аз тогава за размера на блендата за такъв мотор като твоя-Пасат,1.8ми АБС,ел.Ловато?
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Iavor написа:ЧАНДЛЪР БИНК написа:преди време бях писал в една тема че по работих малко в сервиз за агу и там по метода на пробата и отричането се стигна до оптималния вариянт на това което съм ти писал. ти ако искаш я направи и 50 мм аз ти пиша какво съм видял и направил по такива мотори като твоя
Да питам и аз тогава за размера на блендата за такъв мотор като твоя-Пасат,1.8ми АБС,ел.Ловато?
за твоя пасат махаш пластмасовия въздохозаборник пред филтърната кутия и си ок
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ALiGaToR написа:ЧАНДЛЪР БИНК написа:направи я с диаметър 38мм. Я да питам с какъв изпарител си (модел дали е ел или вакум)
Виждам, че разбираш.
Я ми кажи за моята колко трябва да е ако знаеш.
Колата е VW GOLF 2 GL 2E2 карб 1.6 EZ с Беларуски изпарител(мисля, че е вакумен).
на първата страница писах на колегата с 1.6
-
- Автомобил:
- Двигател:
- ALiGaToR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЧАНДЛЪР БИНК написа:ALiGaToR написа:ЧАНДЛЪР БИНК написа:направи я с диаметър 38мм. Я да питам с какъв изпарител си (модел дали е ел или вакум)
Виждам, че разбираш.
Я ми кажи за моята колко трябва да е ако знаеш.
Колата е VW GOLF 2 GL 2E2 карб 1.6 EZ с Беларуски изпарител(мисля, че е вакумен).
на първата страница писах на колегата с 1.6
Respect bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
като се замисля май само с 1.3 не сме си правили експерименти. Теб гаси ли те насрещния въздух при движение със 100км/h и освобориш от скорост .Имаш ли проб. с оборотите .al_lukanov написа:Izvinqvam se - govorite za namalqvane na se4enieto na vxodqstiq vazdyx li? ako e taka kakav trqbva da bude za motor NZ 1300cc pulna injekciq?
следващото ти мнение на маймуница ще бъде ИЗТРИТО !
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ALiGaToR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега ще ви обесня къв ми е проблема.
Градско гори много(16/100) а извън града (от6.8 до 7.5/100), ама не върви на газ
Изспарителя е Беларуски (вакумен ама и аз не съм сигурен).
Отидох при един ГАЗАДЖИЯ и той ми каза че е смесителя. Даде ми идея да го махнем и да пробием карбуратора(така щяло да бъде по-добре), ама аз не искам.
Кажете ми к'во да правя. ЧАНДЛЪР помагай.
Градско гори много(16/100) а извън града (от6.8 до 7.5/100), ама не върви на газ
Изспарителя е Беларуски (вакумен ама и аз не съм сигурен).
Отидох при един ГАЗАДЖИЯ и той ми каза че е смесителя. Даде ми идея да го махнем и да пробием карбуратора(така щяло да бъде по-добре), ама аз не искам.
Кажете ми к'во да правя. ЧАНДЛЪР помагай.
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Автогазови уредби”