Струва ли си?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
morjito
Автомобил:
Двигател:

слагай газта без да се чудиш

Мнениеот morjito » Нед 06 юли 2008 9:17

отначало и аз се чудех,реших да сложа преди 35000км.
веднага се усети разликата в джоба ми :)
преди две седмици я засяках градско+извънградцко(с сменени свещи и въздушен филтър),значи за 27л. газ изминах 352км,както и да го смятам е добре,но винаги пала на бензин и след това обръщам
на газ!!!иначе проблеми нямам с газта(освен че тапите газаджии са взели плюса на газта от един бушон и ми гаснеше когато си поиска,
разбрах го и си го оправих,това е !!! редовно си слагам бензин(пална целия резервоар и го изразходвам за профилактика на помпи и прочие) и си сменям горивния филтър през смяна на маслото-задължително!!!!това е
така че слагай и карай спокойно----гледай да сложиш поне новичка-450лв. а не някоя втора ръка да ти прави проблеми !!!!

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Нед 06 юли 2008 20:24

Achim Lauritzen написа:
очаквай минимум 15нагоре.....колкото повече натискаш толкова,голям душманин е на студено газта идва почти като на бензин,с тая разлика че на бензин на студено не е чак толкова главоломен разхода.

При добра настойка не трябва да е повече от 11-12 градско ,15 за 1,8 мотор ми се струват доста стряскащи :shock

Да ама ти не караш като мене колата на 2км палиш и гасиш.А пробвай така и ще останеш шашнат от разхода,иначе ако я карам загряла и на 11пада ама....
И добрата настройка означава че колата върви като скопена е.. не ми оттърва.

Върни се в “Автогазови уредби”