OMV (петолъчката сливенско) - внимавйте шофьори
- spyki_76
- Автомобил:
- Двигател:
Re: OMV (петолъчката сливенско) - внимавйте шофьори
аз също зареждам само на лукойл, преди слагах на шел на омв рядко,но при тях ми даваше с 1-1.5литра по голям разход. и за това сега - само на лукойл.
- Ventci_abf
- Автомобил:
- Двигател:
само лукоил и топливо
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Аз, ако щете вярвайте на ОМВ ми даде 20 в града а и имах глупоста да заредя 60 литра
, като си мисля, че ще мина 500 км. градско, а то какво на 290 угаснах. Направо не повярвах!!! 1 единствен път заредих на ОМВ и бях поразен. След случката отново си заредих на Лукойл, както винаги и ми се възвърна разхода от 12 на 100 градско. Да живеят Лукойл никога проблеми с тях!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз зареждам от OMV и ми дава 7-8 разход и колата варви почти колкото на бензин..преди зареждах на петрол и ми гореше 14 16л на 100 и неможеше да вари колкото сега. аз си падам малко луда глава и постоянно си я настапвам,но повече от 10л на 100 не ми е давала когато зареждам от OMV-то....незнам колеги явно сте попадали на некачествени партиди..в таз проста даржава какво може да се очаква такива са ни оправниците ако си варшат добре работата и всички хора спазват законите няма да сме на този хаос!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
не е до партиди газ, а къде кога лъжат с количеството!
Азз вече не сипвам газ "догоре", защото поне в София това е някаква парола, че си паралия и сега е момента да ти "налеят" и 10л отгоре.
Азз вече не сипвам газ "догоре", защото поне в София това е някаква парола, че си паралия и сега е момента да ти "налеят" и 10л отгоре.
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Преди няколко месеца пътувах до София и когато тръгвах към Бургас заредих на 50л газ от Лукоил в на4алото на магистралата към Пловдив.Преди това съм зареждъл и на Шел.4естно казано газта в София беше по добра от тази в Бургас и Варна на този вид Бензиностанции (газостанции)
Ли4ни впе4атления

-
- Автомобил:
- Двигател:
restless написа:Аз вече не сипвам газ "догоре", защото поне в София това е някаква парола, че си паралия и сега е момента да ти "налеят" и 10л отгоре.
Странно, винаги зареждам газ "до горе" и разхода си ми е постоянен. Преди зареждах само от Опет и бях страшно доволен /в миналото и аз съм брал ядове с огромен разход с газ от Петрол/. Като се изтеглиха започнах да зареждам от OMV и поне до сега не съм имал ядове. Между другото OMV са си отдали бензиностанциите на частни фирми да ги експлоатират като ползват търговската им марка, но предполагам, че ги задължават да се зареждат централно. Нищо чудно някой едноличния търговец във въпросната бензиностанция да е "сгафил" нещо един или повече пъти, но едва ли може да се каже за всички бензиностанции на веригата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз до миналата година карах една дърта лада с обикновена газова. Зареждах основно на ОМВ но така към края взе да ми дава твърде висок разход от там, където го нямаше другаде. В Лукойл пък като зареждах газ ми се променяше празния ход. Та така с газта, не го обичам това гориво, твърде различно и с твърде непостоянни характеристики.
-
- Автомобил:
- Двигател:
нали се сещате ,че персонала на различните бенз,газ станции е различен,а те имат голям принос да ни е смотано горивото.Така като чета трябва да слезна от колата за да не сипвам никакво гориво.На мен са ми пробутвали и на омв шел,лукоил,еко,опет и всякакви тем подобни лошо гориво,но от лукоил съм най недоволен,след едно зареждане на бензин колата отказа да пали,задръсти дюзите на инжекциона и горивен филтър,след сипване на газ пак при тях пък ми даде 14 извънградско,като нормално ми дава 9-10.
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Големите вериги бензиностанции не стават за нищо ! Вече избягвам Лукойл и OMV , а за Шел пък да не говорим дори не ги поглеждам като минавам
С Лукойлската газ имам чувството че ако слезна да бутам , колата ще има по-добра динамика. Единствено на Еко горивата са що-годе читави , ама не знам и тях кога ще развалят . Освен на Еко сипвам и на "Кристал" (колегите от Перник го знаят) газ и бензин - също съм доволен. От газостанциите в Радомир става единствено тази в кв.Върба , друго всичко е ла*на 

И аз откривам от ЛУКОИЛ до ЛУКОИЛ разлика ама...
Въпроса е за пръднята на ОМВ. Какъв е шанса да попаднеш на калпава партида
1. Като заредиш един единствен път?
или
2. Като зареждаш постоянно 30-40 пъти от средата на миналата година(примерно)?
Въпроса е за пръднята на ОМВ. Какъв е шанса да попаднеш на калпава партида
1. Като заредиш един единствен път?
или
2. Като зареждаш постоянно 30-40 пъти от средата на миналата година(примерно)?
Върни се в “Автогазови уредби”