velinsl написа:8233 написа:тя е гаранционна и я настройва собственика на магазина,той има програма за BRC,иначе ходя при Юри срещу терснаба,той ми я слага,но той вика този човек защото бил разбирал на BRC а и нали ги продава,абе ненормална работа,колата не върви и не върви,преди пък гореше 9 на сто извън градско че и 10.тази настройка е много тънка работа и си мисля че не вдява много този собственик от настройки.бях му казал че гори много но не каза че ще пипа вървенето.ама и аз защо ходя,нали и оправих смукателния колектор спря да дърпа въздух,вървеше добре.но пък беше настройвана преди да и оправя оборотите,пак нямаше как да не се ходи.понеделник пак ще се ходи няма начин те хората с колела ме изпреварват.
Ходи, че дано се научи поне на твоя автомобил. Аз преди години като да ми търси теч на газ, не можа да го намери ими каза "да ти губи 3литра газ на деноношие не е нищо обезпокоително".
Така че, дано поне се научи да ги настройва, ако не друго.
Сериозно ли го съветваш да иде там? При такава реплика не бих повторил посещение при такъв "майстор"
. Нека научи поне нещо за газовите. "Майстор" е все пак. Той е дистибутора на Тартарини за Сливен помежду другото.
Икономията идва тогава, когато колата се кара в оптималната й раб.температура. Иначе си гори