старая се да зареждам от ОМВ
там зареждах бензин на голфа и най-добре усещах колата
сега газ съм сипвал на всички възможни вериги и най-недоволен съм от Лукойл
разхода е мадар факар донке ле с тяхната газ
сипвам на ШЕЛ или на ОМВ
Oт къде зареждате газ?
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Re: Oт къде зареждате газ?
Вече 300км от ЕКО на газ...по-доволен и 1кило по-малко газ
Стила ми на каране не е много много променен като цяло.

От ЕКО и ЛукОйл заради картите ама като,че на ЕКОто газта е по-икономична 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Газта на ЕКО не е лоша, но да имате едно на им, че често удрят в литража
Това от личен опит го разбрах, а и доста други колеги от форума и приятели ми го казват!

- mupk0
- Контакти:
BG_POLICE написа:Газта на ЕКО не е лоша, но да имате едно на им, че често удрят в литражаТова от личен опит го разбрах, а и доста други колеги от форума и приятели ми го казват!
Аз вече имам навика като зареждам да гледам манометрите.Ако газта е под 12-11атм директно им отказвам още докато заредят 1-2лв...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами знам ли може и да си прав, но аз обикновено им казвам бензин за 20 и газ догоре и понеже трябва да платя първо бензина, за да ми се освободи колонката влизам в бензиностанцията и въобще не се сещам да погледна налягането
Може би това ми е грешката! В интерес на истината напоследък сипвам на ОМВ и досега на всяка една тяхна бензиностанция са ми зареждали едно и също количество газ и не ми е правила колата проблеми с прекъсване или други такива, така че и там става 

- mupk0
- Контакти:
BG_POLICE написа:Ами знам ли може и да си прав, но аз обикновено им казвам бензин за 20 и газ догоре и понеже трябва да платя първо бензина, за да ми се освободи колонката влизам в бензиностанцията и въобще не се сещам да погледна наляганетоМоже би това ми е грешката! В интерес на истината напоследък сипвам на ОМВ и досега на всяка една тяхна бензиностанция са ми зареждали едно и също количество газ и не ми е правила колата проблеми с прекъсване или други такива, така че и там става
И на мене ми харесваше горивото им,но в последно време някакси колата не се държи както трябва с тяхната газ.Може да съм нацелил кофти партида,но засега съм доволен от ЕКО,ще пробвам още 200-300км от тях.
-
- Автомобил:
- Двигател:
mupk0 написа:BG_POLICE написа:Ами знам ли може и да си прав, но аз обикновено им казвам бензин за 20 и газ догоре и понеже трябва да платя първо бензина, за да ми се освободи колонката влизам в бензиностанцията и въобще не се сещам да погледна наляганетоМоже би това ми е грешката! В интерес на истината напоследък сипвам на ОМВ и досега на всяка една тяхна бензиностанция са ми зареждали едно и също количество газ и не ми е правила колата проблеми с прекъсване или други такива, така че и там става
И на мене ми харесваше горивото им,но в последно време някакси колата не се държи както трябва с тяхната газ.Може да съм нацелил кофти партида,но засега съм доволен от ЕКО,ще пробвам още 200-300км от тях.

Миналата седмица заредих на OMV 20л. и изминах точно 70км. градско и газта свърши,движа се по един и същ маршрут,след което заредих на ЕКО пак 20л.и изминах 110км. пак по същия маршрут и газта не беше свършила.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте и от мен. Зареждах от ОМВ и в редки случай от Петрол и Лукойл, но колата започна да не върви добре с газта заредена от ОМВ и разхода се увеличи. Затова започнах отпреди месец да зареждам от Петрол и за сега всичко е о.к.
От статиите по-горе разбрах, че не само аз имам оплаквания от газта на ОМВ и мисля, че това е поредната фирма в България, която след достигане на по-голям пазарен дял разваля качеството на стоката си.
От статиите по-горе разбрах, че не само аз имам оплаквания от газта на ОМВ и мисля, че това е поредната фирма в България, която след достигане на по-голям пазарен дял разваля качеството на стоката си.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Един съвет...като зареждате газ на газостанция обърнете внимание в какви бутилки продават битова газ...Ако бутилките са на Топливо верочтно и газта за колите е от Топливо....а това си е най-рисковата газ...Откакто на OMV продават газ в жълтите бутилки (Vitogaz) газта им е много добра и аз зареждам само от там...
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
От ЕКО по принцип.Но другия път ще погледна на какво налягане зареждат 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
къде го гледате това налягане

-
- Автомобил:
- Двигател:
Обикновено отстрани на колонките има уред за показания от измерено налягане! Представлява кръгло стъклено уредче с циферблат на него и една стрелка 

- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
eko ама до кога ли
разхода всеки път е различен ,а карам само градско без да натискам много 

Върни се в “Автогазови уредби”