ще настъпи криза тъй като дизела играе най-важната роля в производсвения сектор. затова утре примерно ако си купувам кола бих си взел бензинка , а не дизел.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0% ... 0%B0%D0%BD
mania написа:Въпреки че не съм фен на газта, трябва да призная този факт: разликата между газта и бензина е някоко секунди... Ако се зачудим коя кола е по-голяма бомба - 1. спомнете си че резервоарите на повече то коли са пластмасови и са разположени на място, където лесно могат да бъдат ударени. 2 - не съм чувал з акола с гръмнала газова при удар. Може и да има просто аз не съм го чувал. А при толкова здрав удар, че да гръмне газта би трябвало и резервоара да се повреди дотолкова ,че да стане опасен.
Общ овзето има смисъл от газта ако караш много и ако намериш човек да ти монтира качествено качмествена система. Иначе бензинът е несравнимо по-добър, но и по-скъп.
donMaranzano написа:mania написа:Въпреки че не съм фен на газта, трябва да призная този факт: разликата между газта и бензина е някоко секунди... Ако се зачудим коя кола е по-голяма бомба - 1. спомнете си че резервоарите на повече то коли са пластмасови и са разположени на място, където лесно могат да бъдат ударени. 2 - не съм чувал з акола с гръмнала газова при удар. Може и да има просто аз не съм го чувал. А при толкова здрав удар, че да гръмне газта би трябвало и резервоара да се повреди дотолкова ,че да стане опасен.
Общ овзето има смисъл от газта ако караш много и ако намериш човек да ти монтира качествено качмествена система. Иначе бензинът е несравнимо по-добър, но и по-скъп.
Аз съм виждал кола гръмнала от удар. В пловдивско имаше няколко случая. Някой ще каже ли минуси и плюсове на газова. Не говоря економичност. Ами сигурно като сложиш газова се почва, настройка на борда, ако инжекцион, свещи, и куп простотии. Нека някой да каже нещо конкретно. Благодаря.
rokera671 написа:Не знам дали го е казал Ян Дзъ,ама си е точно така!!
пп.Няма никакво износване ,не се заблуждаваите!!Напротив ,удължава живота на мотора.
rokera671 написа:
пп.Няма никакво износване ,не се заблуждаваите!!Напротив ,удължава живота на мотора.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта