Цените на газта
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Цените на газта
Българина е упорит човек докато бензина нестане 3.50 а газта не стане 2.50 няма да се направи нищо такаче нека чакаме тези цени да станат и чак тогава да предприемем нещо ?
Предложих няколко пъти да блокираме някоя бензиностанця но и това ще стане скоро

http:......регистрирайте се и предлагайте!!!
Последна промяна от IvanMan на Пон 06 дек 2010 6:27, променено общо 1 път.
Причина: Реклама на сайт!
Причина: Реклама на сайт!
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Аз Предлагам тази седмица да блокираме ЕКО.
nikson85 написа:язък за газовите оредби , щом газта се изравнява с таз на бензина.
Не бой(те) се - или ще падне газта или ще вдигнат бензина. Средно положение няма. Иначе всички газови сервизи умират, всички газстанции и т.н. Оттам и на Нефтохим им отиват на кино мощностите и камионите за газ. Просто ако карането на газ не е по-евтино, никой няма да кара на газ. Няма положително качество освен цената.
Един написа:nikson85 написа:язък за газовите оредби , щом газта се изравнява с таз на бензина.
Не бой(те) се - или ще падне газта или ще вдигнат бензина. Средно положение няма. Иначе всички газови сервизи умират, всички газстанции и т.н. Оттам и на Нефтохим им отиват на кино мощностите и камионите за газ. Просто ако карането на газ не е по-евтино, никой няма да кара на газ. Няма положително качество освен цената.
И си прав и не си.
В България газ не се произвежда, всичкото е внос. Ако се мине на бензин нефтохима ще живне даже и песен може да почне да пее.
velinsl написа:И си прав и не си.
В България газ не се произвежда, всичкото е внос. Ако се мине на бензин нефтохима ще живне даже и песен може да почне да пее.
Да, но всичките вносители, които в момента са замесени с транспорт и газстанции не са случайни хора и не биха допуснали. Освен това предполагам и Лукойл има дейност свързана с газ. А това, че е внос е още по-голям довод за не-изравняването на цената - щом в чужбина е по-евтина, все ще се намери някой да я внася без да ламти за 300% печалба.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
velinsl написа:http:......регистрирайте се и предлагайте!!!
Явно този сайт има нужда от солидна реклама, щото като кликнах там и видях кой е онлайн - видях само себе си, други посетители нямаше.

- integrale45
- Автомобил: Audi 80 quattro 20V
- Двигател: AJL 1997
- Контакти:
micyri написа:Абе колега ти не разбрали че този месец бойкотираме Ромпетрол!
Доколкото разбрах в южна България няма Ромпетрол,мисля , че е по добре да бойкотираме Лукойл,нали те са големия монопол,как мислите?Трябва да се обхване цялата страна
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Колко хора зареждат на ромпетрол (примерно), колко от тях биха заредили в момента и колко от тях са прочели тази тема (или изобщо ползват форуми или дори интернет) ? Опитвате се да направите нещо хубаво, но трябва да се популяризира далеч над ниво форум.
Последна промяна от theultimate на Вто 07 дек 2010 12:09, променено общо 1 път.
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
integrale45 написа:micyri написа:Абе колега ти не разбрали че този месец бойкотираме Ромпетрол!
Доколкото разбрах в южна България няма Ромпетрол,мисля , че е по добре да бойкотираме Лукойл,нали те са големия монопол,как мислите?Трябва да се обхване цялата страна
Зависи колко на юг имаш в предвид

И аз спирам да ползвам газ за неустановено време.Докато не слезе под 1.20-само бензин.
Ами рядко се посещава съм забелязал сайта. Наша марка има най-голям избор на форуми - цели 5.
В Сливен също има Ромпетрол, ама няма газ.
Това да се мине на бензин, те тогава ще ги охраним стабилно, то това е "целта на занятието".
Днес беше 1,34 отново.
В Сливен също има Ромпетрол, ама няма газ.
vw101 написа:И аз спирам да ползвам газ за неустановено време.Докато не слезе под 1.20-само бензин.
Това да се мине на бензин, те тогава ще ги охраним стабилно, то това е "целта на занятието".
sodata1 написа:Няма оправия тая държава,това е извода от цялата работа!Карайте си скъпите горива и им се радвайте!Спад в цените явно няма да има,коромпирана работа!Газ-1,36-1,37!!!Бензин-2,24-2,26-А95!!!Луда работа!
Днес беше 1,34 отново.
velinsl написа:Ами рядко се посещава съм забелязал сайта. Наша марка има най-голям избор на форуми - цели 5.
В Сливен също има Ромпетрол, ама няма газ.vw101 написа:И аз спирам да ползвам газ за неустановено време.Докато не слезе под 1.20-само бензин.
Това да се мине на бензин, те тогава ще ги охраним стабилно, то това е "целта на занятието".sodata1 написа:Няма оправия тая държава,това е извода от цялата работа!Карайте си скъпите горива и им се радвайте!Спад в цените явно няма да има,коромпирана работа!Газ-1,36-1,37!!!Бензин-2,24-2,26-А95!!!Луда работа!
Днес беше 1,34 отново.
Целта не е това , защото тогава всички газстанции ще умрат ... а те нямат интерес ...
Дори и при тези цени пак 1лв горе долу си е разликата м/у бензин и газ... че е скъпо скъпо, но пак е по-евтино от бензина, а и явно на това разчитат...
Върни се в “Автогазови уредби”