АГУ - пререгистрация и смяна на талон бензин/газ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: АГУ - пререгистрация и смяна на талон бензин/газ
Пусни снимка на документите които имаш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
сега нямам как да снимам тъмно е !
ама по рано като ходих на прегледи нали с това съм минавал?

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
на прегледа преди 2 месеца ,във голямия талон за прегледа написаха газ-бензин и ,че са проверили монтажа.....и дадох още 30 лв. - демек общо 60 лв.......егати сега и нов талон,едно отклонение....по телевизията като кажат нещо за газовите се едно е нещо ужасно и сме опасни....вместо да ни се радват и да ни намаляват данъците и подобни преференции...те говорят се едно сме наркомани......ами един 25 годишен дизел не замърсява(?????),да ги накарат всички с филтри за твърди 4астици до 1 март да видим кво ще стане...за мен дизела е по голяма смрад(каня се да си взимам дизел) но като гледам само с колелото накрая ще съм или на чист Бензин.....или само евро 5 и нагоре и тогава всички стари коли да се спират автоматично от движение....НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА....за сега изчаквам да видя поредната дивотия докъде ще избие 

-
- Автомобил: Seat Toledo GT
- Двигател: 2.0 2E 1994
automan написа:ходих сега до колата ми той е закопчан зедно с паспотра на газовата бутилка имам значи паспорт . там пише че е монтирана уредбата на 27.07 2006. сега какво следва? само талона ли трябва да сменя или и газовата бутилка /
Хахааа... Абе пич, ти си написал сигурно 20 поста в тая тема... И накрая си намираш паспорта, дето ти бил в колата... И през цялото време не си спрял да плюеш по правителството... Ами пич, смени си и бутилката и талона и колата... И бегай да подскачаш на жълтите павета... Направо ме разбиваш...
-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL 2000
Едно бяло сняколко странички, в началото е акта за първоначално допускане до експлоатация, след това са прегледите за всяка година, накрая са текстовете на две инструкции. Това дето някои го смятат за паспорт на бутилката си е паспорт на газовата уредба.
Колега и аз минах преглед, написаха бензин/газ, пегледаха газовата, но ми взеха само за ГТП 30лв., нещо са те прекарали.
luboveliki написа:на прегледа преди 2 месеца ,във голямия талон за прегледа написаха газ-бензин и ,че са проверили монтажа.....и дадох още 30 лв. - демек общо 60 лв.......егати сега и нов талон,едно отклонение....по телевизията като кажат нещо за газовите се едно е нещо ужасно и сме опасни....вместо да ни се радват и да ни намаляват данъците и подобни преференции...те говорят се едно сме наркомани......ами един 25 годишен дизел не замърсява(?????),да ги накарат всички с филтри за твърди 4астици до 1 март да видим кво ще стане...за мен дизела е по голяма смрад(каня се да си взимам дизел) но като гледам само с колелото накрая ще съм или на чист Бензин.....или само евро 5 и нагоре и тогава всички стари коли да се спират автоматично от движение....НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА....за сега изчаквам да видя поредната дивотия докъде ще избие
Колега и аз минах преглед, написаха бензин/газ, пегледаха газовата, но ми взеха само за ГТП 30лв., нещо са те прекарали.
-
- Автомобил:
- Двигател:

Последна промяна от automan на Съб 23 ное 2013 22:56, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
batmit написа:Едно бяло сняколко странички, в началото е акта за първоначално допускане до експлоатация, след това са прегледите за всяка година, накрая са текстовете на две инструкции. Това дето някои го смятат за паспорт на бутилката си е паспорт на газовата уредба.luboveliki написа:на прегледа преди 2 месеца ,във голямия талон за прегледа написаха газ-бензин и ,че са проверили монтажа.....и дадох още 30 лв. - демек общо 60 лв.......егати сега и нов талон,едно отклонение....по телевизията като кажат нещо за газовите се едно е нещо ужасно и сме опасни....вместо да ни се радват и да ни намаляват данъците и подобни преференции...те говорят се едно сме наркомани......ами един 25 годишен дизел не замърсява(?????),да ги накарат всички с филтри за твърди 4астици до 1 март да видим кво ще стане...за мен дизела е по голяма смрад(каня се да си взимам дизел) но като гледам само с колелото накрая ще съм или на чист Бензин.....или само евро 5 и нагоре и тогава всички стари коли да се спират автоматично от движение....НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА....за сега изчаквам да видя поредната дивотия докъде ще избие
е такова имам!

-
- Автомобил:
- Двигател:
bobbby11 написа:automan написа:ходих сега до колата ми той е закопчан зедно с паспотра на газовата бутилка имам значи паспорт . там пише че е монтирана уредбата на 27.07 2006. сега какво следва? само талона ли трябва да сменя или и газовата бутилка /
Хахааа... Абе пич, ти си написал сигурно 20 поста в тая тема... И накрая си намираш паспорта, дето ти бил в колата... И през цялото време не си спрял да плюеш по правителството... Ами пич, смени си и бутилката и талона и колата... И бегай да подскачаш на жълтите павета... Направо ме разбиваш...
еми аз не мисля само за себе си , а за всички събратя. и винаги ще ги подкрепям защото много мразя неправдите!и сега ако мога ще отида на жълтите павета, а н е като теб да седиш отстрани и да чакаш някой друг да се бори за правата ти!
СВОБОДАТА САНЧО СЕ НАМИРА НА ВЪРХА НА КОПИЕТО, И ЗА НЕЯ ТРЯБВ А ДА С Е-ВОЮВА. СЕРВАНТЕС!!!!!!!!! знаеш ли поне кой е той

Аз като имам пълномощно за колата мога ли аз да ида да смена талона или специално требва собственика да иде ? И какво требва да носа - Малък и Голям талон , паспорта на газовата , полицата за застраховката - тия ли неща само ? Сега като требва да плащам данък да ми го не искат и него ?
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
dmitko написа:Необходими документи - малък и голям талон, гражданска големия лист /не картончето/ и лична карта.
Е като колата не е на мое име ,а имам смао пълномощно може ли аз да ида ?
- spears
- Автомобил: VW VENTO
- Двигател: 2.0 16v ABF
И аз щях да питам същото щото колата не е на мое име а на маиками а е в гърция 

-
- Автомобил:
- Двигател:
С'я, след камарата попържни,
има ли някой който да даде надеждна информация, ще се ходи ли в КАТ с каруцата или ще се минава на пангара по докумети? 

- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
С колата се ходи, проверка номер на рама и двигател, взимат ти паричките и си готов. Поне да го направят само по документи,както при смяна на собственик. За какво трябва да ходи колата?Катаджиите не могат да определят техническото състояние на уредбата.Ще станат егати опашките.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Ето една статия, която ясно обяснява какво е положението.
Интересен е обаче последния абзац (въпреки, че е писана от журналисти и то от тази медия):
Интересен е обаче последния абзац (въпреки, че е писана от журналисти и то от тази медия):
Експерти от „Пътна полиция” коментираха, че промяната не е толкова наложителна и все още има шанс министърът на транспорта да промени наредбата и или да удължи гратисния период или изобщо да отпадне това изискване.
Върни се в “Автогазови уредби”