Колко газ Ви харчат колите:
-
ald1n
- Автомобил: VW Passat b3
- Двигател: ABS 1992
- Контакти:
Re: Колко газ Ви харчат колите:
За малко да ме убедиш, да си купя Панда
))
- Ivo 1983
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ADZ 1996
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Много се лъже ве
От каде зарежда хе 
От каде зарежда хе 
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
80-те години имах един съсед, който беше луднал по подобрения на ладата си. Електронно запалване, молибден-сулфидна добавка в маслото, ама магнитите вече ме разсмяха здраво. С един приятел му добавяхме вечер по малко бензин в резервоара, ама не знаехме колко е карал, та по малко. И като почна оня човек да се хвали с разход!
Така около 2 месеца и спряхме. То беше смяна на магнити, то чудо, така и не разбра какво беше. Чак след години му казах, голям смях падна! Изпи ми сума ракия, да ми се отсърди.
Така около 2 месеца и спряхме. То беше смяна на магнити, то чудо, така и не разбра какво беше. Чак след години му казах, голям смях падна! Изпи ми сума ракия, да ми се отсърди.
- Ivo 1983
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ADZ 1996
Хаахахахаха 
muns61 написа:80-те години имах един съсед, който беше луднал по подобрения на ладата си. Електронно запалване, молибден-сулфидна добавка в маслото, ама магнитите вече ме разсмяха здраво. С един приятел му добавяхме вечер по малко бензин в резервоара, ама не знаехме колко е карал, та по малко. И като почна оня човек да се хвали с разход!![]()

-
nepreklonniq
- Автомобил:
- Двигател:
muns61 написа:Колкото и малко да ви горят колите, има Панда 4х4, която гори 7/100 газ в софийски трафик:
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php? ... c&start=15
Ако е с ГИ - напълно е възможно...и купете си фиат и покарайте на газ - ще се учудите от малък разход и добро вървене...
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Hristo Dimov написа:Ако е с ГИ - напълно е възможно...и купете си фиат и покарайте на газ - ще се учудите от малък разход и добро вървене...
...което се компенсира от ремонти по ходова част
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Имал съм и имам Фиат и съм карал доста. Такива разходи на градско са абсурдни.
-
Гергин
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
muns61 написа:80-те години имах един съсед, който беше луднал по подобрения на ладата си. Електронно запалване, молибден-сулфидна добавка в маслото, ама магнитите вече ме разсмяха здраво. С един приятел му добавяхме вечер по малко бензин в резервоара, ама не знаехме колко е карал, та по малко. И като почна оня човек да се хвали с разход!![]()
Eйййй, не съм се смял така от камара време:))))
Мойта вчера даде 11- 12 газ. Градско. Предният път, пак толко 275км с 31л. Сменени филтри, от пълно до пълно.
Зимата беше около 13 -14.
- VWPASSATGL
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBDC 2009
С газ от Ромпетрол 24,5 литра 290км (8,4л на 100км) 100% извънградско каране със скорост до 110км/ч. По маршрут Габрово-Свищов (през Велико Търново и Полски тръмбеш) на места доста спънат маршрут завой и изкачвания.
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Търкалям сега 1 временно бмв 318 бензин с обикновена газова горими колкото голфа хм 12в града газ говорим 
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Моята ме зарадва супер...или по-скоро заради по-топлото време. 13лв 100км градско.Няколко пъти вече го прави това.Единственото ново нещо дето направих е да уравновеся изпарителя 
- bokoboxer
- Автомобил:
- Двигател:
Карам голф 3 1.8 моноинжекция 90к.с.От скоро вече на газ.Минах 700км като съм зареждал 4 пъти.Два пъти даде резултат 8,5 и два пъти 11,5.Карал съм само по магистрала с най често 120км/ч. Не мога да разбера от къде идва тази разлика в разхода.Как най точно да я засека? На всяко зареждане пълня до горе.
- balamata
- Автомобил: Renault Laguna
- Двигател: F3P720
bokoboxer написа:Карам голф 3 1.8 моноинжекция 90к.с.От скоро вече на газ.Минах 700км като съм зареждал 4 пъти.Два пъти даде резултат 8,5 и два пъти 11,5.Карал съм само по магистрала с най често 120км/ч. Не мога да разбера от къде идва тази разлика в разхода.Как най точно да я засека? На всяко зареждане пълня до горе.
Засича се от празно до празно.
Върни се в “Автогазови уредби”