10 лв -100 км и отгоре!-продава се!!!

rokera671 написа:Чакай малко!!И на мен ми е взимала бутилката повече ,обаче виждам ,че стрелката е минала в червеното и е пренапълнена.После когато отидеш да заредиш ,ще се учудиш колко е икономична колата ти!!
10 лв -100 км и отгоре!-продава се!!!Слагаме и пробваме!!!
Говорим за течната фаза на ЛПГ, бутилката си има обем, който ако се надвиши те цакат

Iezekil написа:Е кво му е интересното.Моята 40 литрова бутилка взима 33л.Много хора познавам дето си махнаха баланса и почнаха да взимат по 40л.На мен за 7 години също ми се е случвало 2-3 пъти да събере 40 и разхода ми съответно си беше като за 40л.,не са ме цакали а просто е задържала и е събрала повече.

Iezekil написа:Е кво му е интересното.Моята 40 литрова бутилка взима 33л.Много хора познавам дето си махнаха баланса и почнаха да взимат по 40л.На мен за 7 години също ми се е случвало 2-3 пъти да събере 40 и разхода ми съответно си беше като за 40л.,не са ме цакали а просто е задържала и е събрала повече.
Iezekil написа:ами изтърбушваш си джунджуриите.Ако е на принципа на тоалетното казанче-да се вдига поплавока и да затваря клапана за пълнене-махаш си поплавока
rokera671 написа:Чакай малко!!И на мен ми е взимала бутилката повече ,обаче виждам ,че стрелката е минала в червеното и е пренапълнена.После когато отидеш да заредиш ,ще се учудиш колко е икономична колата ти!!
10 лв -100 км и отгоре!-продава се!!!Слагаме и пробваме!!!

Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта