vento_abs написа:Колеги,не се обиждайте,но май тука някои хора си мерят пишките.....всички във този форум,караме или сме карали VW.На 90% от колегите им се съвпада разхода,а на останалите за какво им трябва да пишат нереални норми като:10лв.газ минават80км. градско,чат пат и с климатик(не,че и аз несъм минавал толкова километри за тези пари,но когато газта беше 1лев).Има начинаещи които разчитат на форума и съветите от колеги.С тези нереални цифри вредите само на вас самите си.
п.п.Ако отидете при газаджия той ще ви каже 12газ в града,да ама по каталог.А по този каталог газта си е в норми,а не както е сега,да няма доставка с доставка еднаква газ и да ти вкарват въздух и т.н.
Няма как да съм по-съгласен с теб, колега.
Една от много характерните за българина черти е да лъже за ниския разход на колата си.
Не знам защо така - по-хубаво ли им става на тия хора, някак си над другите ли се чувстват, карайки ги да завиждат за икономията...не знам...
Моето Ауди 80 Б4 2.0Е 115 кс мотор ми гори в София 15+ газ, извън града 10-тина, с клима по магистралата с по-височка скорост и 11.
Миналата седмица отиване и връщане до Банско май до 9/100 газ падна (че даже може би и под 9, ама газта няма как да я засечеш точно), с което ме учуди и покърти много.
Краченцето ми е леееееееееееко тежичко и не съм свикнал на подобни ниски разходи.