myrshavija написа:Изстива ти главата. Ти уреди нямаш ли да видиш какво се случва?
Еми явно ги е гледал преди да напише нещо
??myrshavija написа:Изстива ти главата. Ти уреди нямаш ли да видиш какво се случва?
??
аз отидох до селото ми което е на доста високо място докато оправя колата да наместя колата отвътре и като я запалих даже и не дигаше 30те градуса вече

и няма никъкъв смисал да се кара на газ освен ако си на дълъг път 
Tsapo написа:Напълних бутилката догоре. Минах 187км. градско в София. Отидох на бензиностанция и пак догоре. Събра 16,31л. Като го разделя на пробега излиза 8,7л. газ на 100км.
stefan4o написа:Tsapo написа:Напълних бутилката догоре. Минах 187км. градско в София. Отидох на бензиностанция и пак догоре. Събра 16,31л. Като го разделя на пробега излиза 8,7л. газ на 100км.
На така засечен разход и показаните цифри вярваш ли?
Дрън-дрън, вие живеете при Дядо Коледа в Лапландия, нали?spears написа:Колега незнам ти къде караш колата но ако доидеш при нас в такъв терен ще се обедиш сам поне аз за мене си твърдя че е така защото тука температурите не са под до нулата а са доста под нулата -+ 12и няма никъкъв смисал да се кара на газ освен ако си на дълъг път
Нали не вярваш, че автомобилът ти може да гори 8.7 градско и то газ
Iezekil написа:plamski3 написа:
А относно високия разход има и друго, че при газта се замерва точно само на пълна - празна.
Замерва се само празно-празно.Само след такова замерване е хубаво да споделяте разход.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 27 госта