Пасат B3`92-ра, моно инжекция - комби 1.8 75hp помня

супер орязана няма клима или каквото и да е в +, с 14-ки гуми, с сменени кабели, свещи, акумулатор, дистрибуторна капачка, палец, почка на алтернатора, ремонтиран стартер, радиатор + перка + моторче и антифриз, като си сменям и въздушния филтър през 3-4м. профилактично по препоръка от газаджия.
Монтирано Ловато електрическо/неусервизявано до момента не е имало проблем/ - най елементарното възможно бутилката 40л. на мястото на резервната гума, градско до 90 км. макс! по едни и същи маршрути, зима лято все на ГАЗ палене и тн. ВИНАГИ!...като кара и жена ми с 2 деца сме...малко съм учуден статистиката звучи така...последната година 2011- 2012г. с ~ 36л.ГАЗ минавах градско последно 240км./а съм минавал и 260км./ от ЕКО - на бул.България, преди 14 дни сипах пак 36 литра 8.2012г. и хоп 190км. изминати

/4 години сипвам все там от когато имам колата/, като си викам абе нещо греша, сипах пак за 10лв. 9.2012г. хоп 45 - 46 км. вакам си аааааааа нещо става ...10.2012г. пробвах ОМВ пак на бул.България /след Джъмбо/ с 10лв. 60км. и си викам има нещо гнило!/дори и да знам нещата за налягането е температурните условия/...
Така и в интерес на личната ми статистика и мнения + форумни такива писна ми и намерих една нова бензиностанция на Ром****л и си викам най предпочитана и с най положителни мнения /като верига/...тая е моята сипах до горе пак ~36л."викам колко събере че мноо измами последно време ей" гледам врачански голф на бензинджията/призна си

/, и той сподели дори като служител са му сипали повече от колкото е бутилката/на друга верига бензиностанции

/, и дъра-бъра с персонала /касиерката/ разбрах че е на 8м. тази бензиностанция викам си дано имам късмет.
Е минах 210км. не изчаках да икювка ... стара кола...деца, викам си пак добре + 20км.не е малко! вероятна измамна си е била предишната колонка на Е*О и долях пак до горе бяха ми останали около 5л. и малко та ПРИБЛИЗИТЕЛНО около 14/100 въпроса ми НОРМАЛНО ЛИ Е ?