Oт къде зареждате газ?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Re: Oт къде зареждате газ?

Мнениеот agent_kowalski » Съб 10 дек 2011 21:59

по принцип на шел и лукоил обновяват.да речем че е събота и спят.снощи зареди на 1.30 днеска гледам 1.22 на шел и омв .по разни измислени беше 1.30 на петрол 1.32 на еко не съм видял.дано се задържи така повече време да не я вдигат.

Потребителски аватар
nappyboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nappyboy » Съб 10 дек 2011 22:26

В Сливен на лукойл-а, до КАТ който е, 25 литрова бутилка /която има малко газ в нея/ ми пълнят 24литра... как го правят само те си знаят... но пък съм сравнително доволен от разход/вървеж пък и 40ст спестявам при пълна бутилка от картата им :deal :deal

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Нед 11 дек 2011 11:59

nappyboy написа:В Сливен на лукойл-а, до КАТ който е, 25 литрова бутилка /която има малко газ в нея/ ми пълнят 24литра... как го правят само те си знаят... но пък съм сравнително доволен от разход/вървеж пък и 40ст спестявам при пълна бутилка от картата им :deal :deal

Не ти работи ограничителя на сондата и ти пълнят догоре. Не зареждай така, ако после няма да пътуваш.

Потребителски аватар
bobigenchev
Автомобил: Passat B 5.5
Двигател: 1.8T AWT

Мнениеот bobigenchev » Пон 19 дек 2011 19:20

Аз лично съм доволен от Газ лоджистик в Люлин /зад Мото пфое/. При последното ми зареждане голфа даде разход около 10л. градско /държа да подчертая, че нямаше задръствания/и 7,2л. извън градско. При изпреварвания набираше все едно е на бензин. Мотора ми е 1,8 90 коня.

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Пон 19 дек 2011 21:15

и аз съм доволен от тях,в Търново като бях студент зареждах само при тях и беше по-тънкана

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agent_kowalski » Сря 11 яну 2012 20:29

Тази седмица два пъти зареждам на SNG http://www.sng.bg/bg/index.php доволен съм.Да не кажа че дори колата сякаш върви половин идея повече от омв или шел.Не съм излзиал извънградско,утре май ще ходя до Пазарджик и ще видя как е.Не са зле.Бензина им не го знам,но сигурно ще го пробвам и него.

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Сря 11 яну 2012 21:32

Един път само заредих в тази верига бензиностанция , буса свърши нафтата точно преди нея .. не успя да измине още 50 метра до Ромпетрола :banghead: . След като заредих попитах за фактура - о да няма проблем влезе вътре човека ръчка бута в компа нещо гледам аз .. някаква архаична програма под ДОС :lol: извади един бележник с готови номера на фактури и ми написа някаква с клизма / отпечатана на лист А4 :063: :screwy /.Не ги обичам много много тия работи , затова и принципно не зареждам от Лукойл ..всяка друга каквато и да е но не и те ... за мен са си мошенници . Знам че повечето зареждат от тях , но поне там са длъжни да си издават фактури и прочие вноски към държавата .В момента зареждам на една бензиностанция разхода ми на първа ръка е надолу , но смятам да мина поне 3000 км за да имам някаква усреднена стойност , никога не смятам две зареждания за засичане на разход особенно на газ :drinking:

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Сря 11 яну 2012 21:36

agent_kowalski написа:Тази седмица два пъти зареждам на SNG http://www.sng.bg/bg/index.php доволен съм.Да не кажа че дори колата сякаш върви половин идея повече от омв или шел.Не съм излзиал извънградско,утре май ще ходя до Пазарджик и ще видя как е.Не са зле.Бензина им не го знам,но сигурно ще го пробвам и него.

Аз 4 пъти съм зареждал там като тръгвам за Ботевград(говоря за обекта им в Севлиево).Доволен съм.Сега трябва да отида и до обекта им в Стара Загора да видя как е ;)

Потребителски аватар
dushanov
Автомобил: Seat Toledo 2
Двигател: AGN

Мнениеот dushanov » Нед 15 яну 2012 21:41

Здравейте на всички! И по темата: имам голф 3 101к.с. с метанова уредба. Имам голяма бутилка, която събира 14кг метан макс. От 2г карам тази кола из цялата страна при всякакви метеорологични условия и съответно зареждам из цяла БГ. Обаче какво ми се случи вчера: Минах 290км извънградско, прибирам се тук и веднага на ОМВ да заредя, че ми беше близко. Имах метан за поне още 70-80км. Заредиха ми 14,7 кг метан при положение, че имах в бутилката! Само веднъж през живота си съм зареждал 14,2кг в Несебър, но в бутилката нямаше никой и нивомерите им показваха малко под 300 атм. Даже малко със страх си карах тогава докато изразходя метана. Попринцип норм. налягане на метановите колонки е 220-250 атм. макс. И така след като ми заредиха това ОГРОМНО количество метан аз няма на кого да се карам или споря, защото сметнах, че е безмислено. Отидох до колонката на ОМВ-то и налягането беше 230 атм. Както и да е! Никога не съм бил фен на тези бензиностанции и от вчера ме изгубиха тотално като клиент! С този си пост не целя да правя реклама/антиреклама!
За да съм малко по-в час с темата: На голфа зареждам бенз от Лукойл и метан от ефир-а. На Корсата бенз. от Лук-а и газ пак от там!

Потребителски аватар
vaiper 1
Неграмотен
Автомобил: Pasat
Двигател:

Мнениеот vaiper 1 » Пон 16 яну 2012 10:34

На Еко аз eusa

Svetlix
Автомобил: Passat B5 1999
Двигател: 1.9 TDI AFN

Мнениеот Svetlix » Вто 17 яну 2012 9:58

agent_kowalski написа:Тази седмица два пъти зареждам на SNG http://www.sng.bg/bg/index.php доволен съм.Да не кажа че дори колата сякаш върви половин идея повече от омв или шел.Не съм излзиал извънградско,утре май ще ходя до Пазарджик и ще видя как е.Не са зле.Бензина им не го знам,но сигурно ще го пробвам и него.

И аз зареждам от SNG но в Плевен. Доволен съм и от вървеж и от разход. На всичкото отгоре държат 2 ст надолу като цени.

На екото в Плевен, газта продължава да е гадна ...

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agent_kowalski » Вто 17 яну 2012 12:23

В София държат 1ст надолу спрямо шел и омв и 2 спрямо еко.На сайта пише за някакви карти за отстъпки,питах ги викат че нямали в момента.Нещо много не си дават зор.Сега съм на вълна шел,имам 3000точки и дават 10ст надолу срещу 10точки на литър та ще ги използвам така май :)

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 17 яну 2012 12:42

agent_kowalski написа:Сега съм на вълна шел,имам 3000точки и дават 10ст надолу срещу 10точки на литър та ще ги използвам така май :)

Ей това ме зарадва .Мислех да ходя да питам на Шел -а за тази отстъпка. Имам към 12-13000 точки.Време е да свършат.

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agent_kowalski » Вто 17 яну 2012 12:46

Действай промоцията е до 4ти март :) От време на време я пускат,сега видях че съм понатрупал точки и е насметка,защото реално връщат пари на ръка.

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Вто 17 яну 2012 18:37

agent_kowalski написа:Действай промоцията е до 4ти март :) От време на време я пускат,сега видях че съм понатрупал точки и е насметка,защото реално връщат пари на ръка.

Реално нищо не ти връщат , ти тази отстъпка си я платил отгоре . mhihi

Върни се в “Автогазови уредби”