Да дам и аз малко на темата. Двигател PF, кутията за въздуха е такава

Още като купих колата тръбата за топлия въздух от изпускателния колектор я разкарах, защото не ги обичам тия тръби там покрай ремъците, разкарах и фунията с номер 9 на снимката, в последствие и пластмасите на емблемата, въздухозаборника на радиатора и всичко що е пластмаса зад маската на пасата, но това е друга тема.
Та кутията си остана да дърпа въздух такъв какъвто е около нея, със закачен или откачен вакум клапата вътре във филтъра си стои в положение затворен "топъл" въздух и си дърпа само през предната дупка. Разлика в разход вървеж, динамика и т.н.т до сега не съм забелязал за 3 години само на бензин и 5 само на газ. Газовата уредба е обикновено ловато, бензина не работи поради различни причини /в момента изгоряла бензинова помпа/ Паля и карам само на газ независимо какъв студ или жега е.
Преди месец време си правих експерименти с различен смесител по- близо до дросела, но не постигнах желания ефект и се върнах на старото положение. Смених мембраните на изпарителя, нов въздушен филтър, реглаж с газ анализатор и в момента вървежа и сутрешното палене на студено са много добри и ме удовлетворяват, остава само да засека реалния за мен разход на гориво, т.е палене на студено, работа 2-3-5 минути на място и отиване на работа която е на 3-4км, после палене и обратно. Ако постигна разход 13-14 на 100 при тия външни температури значи всичко е ток и жица.
Не мога да си обясня обаче как тоя бензинов мотор дава зимата да речем 16/100 градско, а като тръгна на дълъг път със същата настройка разхода пада на 8/100!?