Колко газ Ви харчат колите:
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: Колко газ Ви харчат колите:
Може да се свали още.поне 12-13 трябва да е
Но аз знам,че 2-Е си полапва 
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
5 човека през Петрохан до ИЕЦ и обратно, 208 км - 20л газ, понастъпвах доста в ниските предавки за да върви натоварения кораб. Почти 10 на 100 се връзва идеалния разход
-
Zdravko Zankov
- VW експерт

- Автомобил: Skoda Octavia + Peugeot 308 T9 SW
- Двигател: AQY 2001 + Pure Tech 2017
К.Одаджийски написа:5 човека през Петрохан до ИЕЦ и обратно, 208 км - 20л газ, понастъпвах доста в ниските предавки за да върви натоварения кораб. Почти 10 на 100 се връзва идеалния разход
Значи си оправил джелезото!?
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Мдам, смених дебитомера, стъпковия мотор, въздушен филтър, всички вакуумни маркучи, температурен датчик, смесителя за газта и изпарителя, няколко търпеливи часове обяснения по скайп от Стефчо как да си направя реглажа, няколко дни тестове и железото проработи като ората.
А беше много малко останало да го засилим от Петрохан у некое по длибоко дере
А беше много малко останало да го засилим от Петрохан у некое по длибоко дере
- VWPASSATGL
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBDC 2009
Габрово-София-Габрово 410км. 31 литра газ на 1.28, което е 7,6/100.Но без гонене до 100-110 дори и на магистралата.
-
myrshavija
- Автомобил:
- Двигател:
Разходът не е ли малко висок за Г2 1.3? 

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
myrshavija написа:Разходът не е ли малко висок за Г2 1.3?
Прекалено много е :D 1.3-то повече от 2кг метан и 4л газ не мой тъй да гори

VW Polo 1.4i 60к.с 6n AEX с газов инжекцион Fobos 2 - 23.5 л. газ/225км. само градско. Нормален ли е разхода според вас ? / Мисълта ми е, че не съм ходил за донастройка и се чудя дали въобще да ходя /
Последна промяна от N3wb1e на Пет 22 мар 2013 19:50, променено общо 1 път.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Ми бива 
- albena_sladurana
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: PB
gogata1982 написа:от 3-4 дена имам голф 3 GTI с 2е мотора ..общо взето много стегнат мотор , спортно филтърче , права генерация ....и разход градско 14 - 15 на газкато съм с обикновена газова уредба не инжекцион ..
този разход нормален ли е според вас понеже ми е 1-ви сблъсък с този мотор или да търся експерт да я оправя ( като се има впредвит че не я гоня много ...карам сравнително спокойно ) :)
Разкарай този филтър и си сложи оригиналната кутия и след това намали притока на въздух към филтъра.Разхода пада и колата започва да върви по-добре
.Не питай старило,а питай патило - stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
albena_sladurana написа:Разкарай този филтър и си сложи оригиналната кутия и след това намали притока на въздух към филтъра.Разхода пада и колата започва да върви по-добре.Не питай старило,а питай патило
Да бе, верно ли?

- albena_sladurana
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: PB
stefan4o написа:albena_sladurana написа:Разкарай този филтър и си сложи оригиналната кутия и след това намали притока на въздух към филтъра.Разхода пада и колата започва да върви по-добре.Не питай старило,а питай патило
Да бе, верно ли?
Загледай някой бакшиш как е омотал протока на студен въздух и после го питаи защо

-
myrshavija
- Автомобил:
- Двигател:
За да върви повече, за какво друго - това е единствената цел на бакшишите - да направят бегачки, с които да се гонят по светофарите. 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
albena_sladurana написа:Загледай някой бакшиш как е омотал протока на студен въздух и после го питаи защо
Неслучайно те попитах, понеже тоя филм със запушването съм го играл и аз. В момента си карам с нормално отворен към плочката път. Очарован бях единствено от доускорението на ниски и средни обороти. Останалото май са само минуси като се замисля. Оказва се, че нормален разход и прилична динамика на газ може да се докара и без да се запушват тръби, но разбира се и с малко пресмятане. Доста смешно ми става като видя някой с подобни творби по колата му.

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
stefan4o написа:albena_sladurana написа:Загледай някой бакшиш как е омотал протока на студен въздух и после го питаи защо
Неслучайно те попитах, понеже тоя филм със запушването съм го играл и аз. В момента си карам с нормално отворен към плочката път. Очарован бях единствено от доускорението на ниски и средни обороти. Останалото май са само минуси като се замисля. Оказва се, че нормален разход и прилична динамика на газ може да се докара и без да се запушват тръби, но разбира се и с малко пресмятане. Доста смешно ми става като видя някой с подобни творби по колата му.
еййй патрон стана и ти вече
А да видим как ще направиш кола на метан и газ с плочка без да затваряш отвора и да върви нормално и на двете горива едновременно :ДВърни се в “Автогазови уредби”