Iezekil написа:12 градско а мен си е добре,моя 1,8 гори 14 лятото,а зимата и повече.а сметка на това пък извнграда пада доста и за това казах,че градското не е критерий..За 2Е мотора нямам идея на газ как е но взимайки предвид,че на бензин е най-икономичния за мен мотор,а и новите тенденции газовите инжекциони да горят газ колкото и бензин гори колата,то стигам до извода,че трябва да е икономичен и от към газ.Пак повтарям,говоря за извънградско каране.
Колега :) просто никога не си се сблъсквал челно с газифицирани автомобили да видиш за какво стана на въпрос....
Иначе моето АДИ не пада по-долу от 2Е-то и няколко пъти го хващам че си посръбва 10/100 че и повече по магистрала зависи кой "номер обувки" носиш
Казвам го тука да видите какъв смях ще паден , ходих си до село и обратно и реших да вида колко икономична може да бъде ADY-то, 120 км в едната посока. и повече от 85км/ч не съм му давал да минава по магистралата която е само 90км. в този трип е верно вместо за 2 часа спокойно каране стигнах за близо 3

но разхода падна значително - някъде под 8/100. ама ся за 2-3 кила газ да ми изтръпне задника в седалката а мерси..... + Това най-икономичния мотор е най-слабия на коне при най-ниската скорост която може да се поддържа на най-високата предавка :D - Теорема сатана. Сега гледах разходите на 1.4, 1.8, 2.0 и познай за смесен цикъл на каране понеже такива данни намериха на бенз: 6.5, 7.6, 8.7 а за ABF e 10.8