Аз карам от 3 години само на газ... 3 коли и трите са на газ до сега проблеми не съм срещал с газта,(а сетих се за 1, не можеше да се зарежда бутилката и си мислех, че нещо се е развалило пък то се оказа, че 50 л. бутилката е пълна до горе, но не бях убеден, защото и сипвах секи път по 5 лв по 5 лв и си мислех, че стрелката нещо и тя се е прецакала) освен когато купих голф двойчицата му смених изпарителя с Ферони (Турски). Много съм доволен от автомобилчето как върви и т.н. С времето "Залумпените" датчици започнаха да правят филми, които не ми се гледаха и изхвърлих цялото моно и сложих двукамерен изцяло механичен карбуратор, направих си го пак на газ (допълвам за хейтърите, че беше заминало стъпково моторче и датчик за положението на дросела, не беше запушена дюзата, та проблемаите не са от газта) Иначе и Г3 карам прецака се бензиновата помпа (Пак едно вмъкване за хейтърите, в колата винаги има половин резервоар бензин) на газ не спира да работи и върви пак е моно...
П.с Относно паленето на бензин... Зимата бях без бензинова помпа и двете ги малко понагорях, поради не сипване

та цяла зима палих на гЪз и се налагаше да държа около 1 минута крака на педала на газта... Това не е добре за двигателя, но е алтернатива пък и сега ще го разкоствам така или иначе да видя какво има вътре ;)
Поздрав! Димитър...