piter_96 написа:На всяка кола като се монтира газ в началото гори МНОГО. Моя голф си удряше 17. После спадна на 8.
Колегата в една друга тема си даде точен и ясен отговор, така че няма смисъл да се притеснявам изобщо.
piter_96 написа:На всяка кола като се монтира газ в началото гори МНОГО. Моя голф си удряше 17. После спадна на 8.
Bai Sando написа:Това щото с обикновена уредба щели да имат проблеми
yordannnnnn написа:1,8 моно ми дава 14-15-16 градско,и вече съм свикнал,с обикновенна ГУ,извън града пада доста-8-9,изчакай да минат препоръчаните 100л и дано да се оправи от настройките
muns61 написа:Aко имаш възможност да покараш АФТ с ГИ и обикновена, двете добре монтирани и настроени, ще разбереш, че разликата във вървеж и разход е почти никаква. Този е от последните мотори, безпроблемни за ГУ.
teosz написа:muns61 написа:Aко имаш възможност да покараш АФТ с ГИ и обикновена, двете добре монтирани и настроени, ще разбереш, че разликата във вървеж и разход е почти никаква. Този е от последните мотори, безпроблемни за ГУ.
В момента имам удоволствието да карам с ГИ само където не е настроен, но и това ще оправя следващия месец.иначе за монтажа нямам забележка,правен е с голямо желание,всичко си е подредено и скрито, ще кача една снимка да видите все пак :)
kris11 написа: Лъжат поголовно в литрите. За Варна това е беспорен факт.
Зареждам почти винаги от 1 място и няма лъжене в литрите - ще споделиш ли кое е това място, защото вече съм отчаян?.
velinsl написа:Аз съм и с моно но... при мен също има такъв индикатор за газта 4 зелени и една червена.
С една червена лампичка съм стигал от Пловдив до София. Пътувах за София и покрай Филибето ми светнта червена лампичка.
Изчакай да свърши газта и тогава се шашкай от разхода.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта