взети от http://www.bigas-bg.com
sin orel C20XE написа:Аз лично от моя опит с АГУ-та,който не е малък,не бих сложил газов инжекцион,а добре настроена конвенционала,защо-много скъпа поддръжка на инжекциона,ебава се и много други работи,всеки сам си решава!
Сложих си газ на колата,ма я махнах,дразни ме вече да е пребита!
zdrash написа:sin orel C20XE написа:Аз лично от моя опит с АГУ-та,който не е малък,не бих сложил газов инжекцион,а добре настроена конвенционала,защо-много скъпа поддръжка на инжекциона,ебава се и много други работи,всеки сам си решава!
а колко коли с газов инжекцион си карал, щото май нещо се изказваш неподготвен
sin orel C20XE написа:zdrash написа:sin orel C20XE написа:Аз лично от моя опит с АГУ-та,който не е малък,не бих сложил газов инжекцион,а добре настроена конвенционала,защо-много скъпа поддръжка на инжекциона,ебава се и много други работи,всеки сам си решава!
а колко коли с газов инжекцион си карал, щото май нещо се изказваш неподготвен
Доста повече от теб,бъди спокоен,с тва си вадя хляба,казах-мое мнение!
И сега карам една такава!Добло-Фиат!
sin orel C20XE написа:Аз лично от моя опит с АГУ-та,който не е малък,не бих сложил газов инжекцион,а добре настроена конвенционала,защо-много скъпа поддръжка на инжекциона,ебава се и много други работи,всеки сам си решава!
.sin orel C20XE написа:много други работи
injection написа:Maлееееее а Ние където караме ГИ без филтри от по 30 лв .!!!! какво да кажем......... голям разход за тоя инжекцион малееееееееее е ако и не сипвахме газ ами я карахме на въздух щеше да е супер !
Колега с опела..... само ми кажи след принудителен празен ход като ти отворя дросела на МАКС къде ще си намериш смукателния колектор ! Баси хората искат да се върнем в каменната ера с тия конвенционални системи ! Само ми кажи как ще направиш кола ...например 2004 г с КС ....... че нещо немога да се сетя или като таксиджиите ...ще си гърмим и ще си караме !
Успех батко ....
injection написа:кола 2004 г с КС ....... че нещо немога да се сетя ........
mafiota написа:injection написа:кола 2004 г с КС ....... че нещо немога да се сетя ........
Не мисля че ако имам автомобил 2004г. ще се затичам да му купувам газова, наи малкото което е преди да го купя ще се замисля дали бих могъл да му поддържам консумативите!
Нали сте чували приказката ,че кучето скачало според тоягата си:)))
andro_ написа: ....в английски сайт за газови уредби и виж на какви коли слагат.
То там е точно обратното - именно на мощни коли слагат.Освен това им опрощават данъци,а и държавата дава субсидии.Ама в БГ и мисленето и всичко ....
mafiota написа:andro_ написа: ....в английски сайт за газови уредби и виж на какви коли слагат.
То там е точно обратното - именно на мощни коли слагат.Освен това им опрощават данъци,а и държавата дава субсидии.Ама в БГ и мисленето и всичко ....
Сигурно в Англия може и да е така, в Германия да е друго, а в Италия да е още по друго. Аз не обичам да се меря с тези страни, защото маи още сме доста под техния стандарт, манталитет и начин на живот!
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта