Заслужава ли си газ.инжекцион на ABF ?????????

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Вто 03 юли 2007 13:01

малко снимки:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

взети от http://www.bigas-bg.com

bobcka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobcka » Чет 05 юли 2007 18:09

Моля, ако някой е слагал скоро газов инжекцион на B4 ABF да сподели относно това дали е доволен от монтажа, цена, в кой сервиз е монтиран, какъв е инжекциона и други лични впечатления и мнения! Интересувам се защото може би ще си взема такъв модел на Пасат, а съм твърдо решен да слагам АГУ - с тази цена на бензина не мога да си позволя да карам градско в София :)

injection
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот injection » Пет 06 юли 2007 5:10

Аз съм монтирал на такъв двигател най -малко 5 системи от нашите ! Цената е около 1300 лв ! 1 година гаранция ! За да не стане реклама моля виж профила ми или пиши едно ЛС ! Успех :)

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Пет 06 юли 2007 7:29

Аз лично от моя опит с АГУ-та,който не е малък,не бих сложил газов инжекцион,а добре настроена конвенционала,защо-много скъпа поддръжка на инжекциона,ебава се и много други работи,всеки сам си решава!
Сложих си газ на колата,ма я махнах,дразни ме вече да е пребита!

Потребителски аватар
zdrash
Автомобил: Touareg 7P
Двигател: CVWA

Мнениеот zdrash » Пет 06 юли 2007 11:09

sin orel C20XE написа:Аз лично от моя опит с АГУ-та,който не е малък,не бих сложил газов инжекцион,а добре настроена конвенционала,защо-много скъпа поддръжка на инжекциона,ебава се и много други работи,всеки сам си решава!

а колко коли с газов инжекцион си карал, щото май нещо се изказваш неподготвен

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Пет 06 юли 2007 12:07

zdrash написа:
sin orel C20XE написа:Аз лично от моя опит с АГУ-та,който не е малък,не бих сложил газов инжекцион,а добре настроена конвенционала,защо-много скъпа поддръжка на инжекциона,ебава се и много други работи,всеки сам си решава!

Доста повече от теб,бъди спокоен,с тва си вадя хляба,казах-мое мнение!
И сега карам една такава!Добло-Фиат!

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пет 06 юли 2007 14:15

sin orel C20XE написа:
zdrash написа:

Доста повече от теб,бъди спокоен,с тва си вадя хляба,казах-мое мнение!
И сега карам една такава!Добло-Фиат!

Ти с това си вадиш хляба ама и с това изпразваш джобовете на баламите......я прочети VASCOTO-1 какво е написал пък после се перчи като жребец пред ялова кобила!

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Пет 06 юли 2007 14:27

ХАХАХХА, цирка почна - скъпа била подръжката на газовия инжекцион! Смях, смях, голям смях - кое е скъпото - два филтъра на 15 к км - единият 4 лв, другият - 28 лв. Цирк - кое ще се счупи дюзите ли, мембраните на изпарителя ли ще се прецакат (нищо, че палим всеки път на бензин и обръща при 30 градуса на газ, ма те ще се скапят), може и компът да изгори (как - и тва не знам, преди него има бушон, който ще сдаде багажа първи). И най-вече проблемът се състои в
sin orel C20XE написа:много други работи
. :lol: :lol: :lol:

injection
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот injection » Пет 06 юли 2007 15:01

Maлееееее а Ние където караме ГИ без филтри от по 30 лв .!!!! какво да кажем......... голям разход за тоя инжекцион малееееееееее е ако и не сипвахме газ ами я карахме на въздух щеше да е супер !
Колега с опела..... само ми кажи след принудителен празен ход като ти отворя дросела на МАКС къде ще си намериш смукателния колектор ! Баси хората искат да се върнем в каменната ера с тия конвенционални системи ! Само ми кажи как ще направиш кола ...например 2004 г с КС ....... че нещо немога да се сетя или като таксиджиите ...ще си гърмим и ще си караме !
Успех батко ....

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Пет 06 юли 2007 16:53

injection написа:Maлееееее а Ние където караме ГИ без филтри от по 30 лв .!!!! какво да кажем......... голям разход за тоя инжекцион малееееееееее е ако и не сипвахме газ ами я карахме на въздух щеше да е супер !
Колега с опела..... само ми кажи след принудителен празен ход като ти отворя дросела на МАКС къде ще си намериш смукателния колектор ! Баси хората искат да се върнем в каменната ера с тия конвенционални системи ! Само ми кажи как ще направиш кола ...например 2004 г с КС ....... че нещо немога да се сетя или като таксиджиите ...ще си гърмим и ще си караме !
Успех батко ....

Баба ти ще гърми,кое гърми,бе мен,като си сменяш кабели и свещи,много специалисти станахте,ма иначе питате-"Как да си сменя крушката и тн"!
ПП:Баце,малко са тея с коли 2004,дет са на газ!

injection
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот injection » Пет 06 юли 2007 18:03

ГЪРМИ КИСЛОРОДА БЕ "еротсйам" чувал ли си горене в кислородна среда !!!!!! МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...... а баба ми гръмна преди 10 години да и е лека пръста ти Нея не мешай ! Наните крушки СВЕТЛИННИ УСТРОЙСТВА не изгарят че са ксенони.......... ха ха ха

Потребителски аватар
mafiota
Автомобил: Audi A6 C5
Двигател: APU

Мнениеот mafiota » Вто 10 юли 2007 8:07

injection написа:кола 2004 г с КС ....... че нещо немога да се сетя ........

Не мисля че ако имам автомобил 2004г. ще се затичам да му купувам газова, наи малкото което е преди да го купя ще се замисля дали бих могъл да му поддържам консумативите!
Нали сте чували приказката ,че кучето скачало според тоягата си:)))

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 10 юли 2007 13:08

mafiota написа:
injection написа:кола 2004 г с КС ....... че нещо немога да се сетя ........

Не мисля че ако имам автомобил 2004г. ще се затичам да му купувам газова, наи малкото което е преди да го купя ще се замисля дали бих могъл да му поддържам консумативите!
Нали сте чували приказката ,че кучето скачало според тоягата си:)))

Влез в английски сайт за газови уредби и виж на какви коли слагат :wink: .
То там е точно обратното - именно на мощни коли слагат.Освен това им опрощават данъци,а и държавата дава субсидии.Ама в БГ и мисленето и всичко ....

Потребителски аватар
mafiota
Автомобил: Audi A6 C5
Двигател: APU

Мнениеот mafiota » Вто 10 юли 2007 13:36

andro_ написа: ....в английски сайт за газови уредби и виж на какви коли слагат :wink: .
То там е точно обратното - именно на мощни коли слагат.Освен това им опрощават данъци,а и държавата дава субсидии.Ама в БГ и мисленето и всичко ....

Сигурно в Англия може и да е така, в Германия да е друго, а в Италия да е още по друго. Аз не обичам да се меря с тези страни, защото маи още сме доста под техния стандарт, манталитет и начин на живот!

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 10 юли 2007 19:02

mafiota написа:
andro_ написа: ....в английски сайт за газови уредби и виж на какви коли слагат :wink: .

Сигурно в Англия може и да е така, в Германия да е друго, а в Италия да е още по друго. Аз не обичам да се меря с тези страни, защото маи още сме доста под техния стандарт, манталитет и начин на живот!

Прав си.

Върни се в “Автогазови уредби”