За Лукойл бензиностанциите - ужас

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
plamen032
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот plamen032 » Пет 24 яну 2014 17:39

точно на същата бензиностанция (Лукоила до СПС) преди по малко от седмица ми сложиха нафта вместо бензин при положение, че зареждах и газ Явно са събрали найстина малоумници или сме попаднали на един и същ ТЪПАНАР Сега заради него съм назад с една бензинова помпа....

Потребителски аватар
stypkata
Автомобил: Golf 3AEK+BMW318i + Jumper 2013
Двигател: AEK

Re: ЗА ЛУКОЙЛ БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ-УЖАС

Мнениеот stypkata » Пет 24 яну 2014 17:43

Не отписвайте толкова лесно цели вериги бензиностанции заради един служител.Може момчето да е било ново,или глупаво ,всякакви индивиди се наемат в тази държава поради липсата на нормални,а управителя е нормално да го защитава все пак гледа да потуши евентуалния скандал .Никой не се е родил научен и всеки е минал по новобранския път така че проявявайте малко повече разбиране и човечност ;)

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: ЗА ЛУКОЙЛ БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ-УЖАС

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 24 яну 2014 19:50

Колегата над-мен е прав! Най-вероятно служителя е нов и не знае къде се намира! Така на мен ми казаха да ходя да сменям зареждачката на газ-та, че не работила, и за това не могъл да сложи газ! И газаджията ми каза, да не ходя там, защото зареждачката е здрава, а газаджията не знае да сложи пистолета! :banghead

Потребителски аватар
Mitodji
Автомобил: VW Polo mk3
Двигател: AER 1997
Контакти:

Re: За Лукойл бензиностанциите - ужас

Мнениеот Mitodji » Вто 04 фев 2014 17:40

Здравейте колеги много интересна тема и искам да изкажа и аз моето мнение като бивш бензинджия. Така значи това което е станало при колегата дето е текло се е получило не от чашката за зареждане,а от пистотела защото тези пистолети ги правят от някаква сплав на ден се зареждат по стотици пъти и се износват и зъбците за захващане и самия пистолет,остават луфтове и започва да изпуска при зареждане. Не е нещо фатално,но е от сорта на 200 грама,но проблема е също и при някой чашки тъй като има 3 вида чашки -БРЦ,Ловато и Старгас као при някой от тях немога да се сетя в момента коя точно от трите беше има разлика в диаметъра ма чашката ама са някакви микрони дето при хубав пистолет нямат проблеми. Затова го съветвам колгата друг път стане ли пак така просто да се измести на другата колонка(Малко вероятно е да са износени и двата пистолета). Иначе като цяло от ЛукОйл съм доволен особедно този до Западния парк на бул.Сливница там газта е много добра и ми дава нормален разход срямо ОМВ от другата страна там ми дава с 2 литра повече на 100км.

StanimirB
Автомобил: volkswagen golf 4
Двигател: AGN 5.12.1999 1.8 20V

Мнениеот StanimirB » Вто 04 фев 2014 21:52

колеги аз зареждам предимно на лукоил и петрол но наи-съм доволен от лукоил това за мен е бензиностанция номер 1

Потребителски аватар
Tsapo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tsapo » Сря 05 фев 2014 12:52

Преди малко повече от 5г. ( още карах старото ренде ) отивам да заредя бензин на бензиностанцията на Лукойл в Дружба 1. След това тръгнах към Пловдив. Преди с.Вакарел колата рязко загуби мощност и когато подавах газ тя глъхнеше и неще и неще да върви. С мен винаги си носех резервен бензинов филтър ( от тези прозрачните чашки ) Слязох, свалих го и се оказа, че стария беше пълен с вода. Сложих новия филтър и след това без проблем отидох до Пловдив. Филтъра е прозрачен и ако реално течността в него беше бензин нямаше да бъде прозрачна а щеше да има някакъв цвят, все пак бензина не е безцветен. От там насетне не съм зареждал повече на въпросната бензиностанция. То реално проблема не е в самата верига а в конкретната бензиностанция, защото служителите не са едни и същи. На Лукойл съм зареждал и други пъти и не съм имал проблеми.

Потребителски аватар
mrpetrov
Автомобил: 1997 Passat B5
Двигател: 1.6 AHL

Мнениеот mrpetrov » Вто 11 фев 2014 16:50

Ако на мен ми се случи нещо лошо, като в разказите до тук в темата - не бих се поколебал да използвам формата им за обратна връзка на страницата им www.lukoil.bg . Това, разбира се, при положение, че не ми се занимава с управата на конкретната бензиностанция "лице в лице".

Върни се в “Автогазови уредби”