Мегана е огън !Вчера минах преглед и ми каза ,че имам луфт в предно дясно колело ,иначе не ми е правил никакви проблеми.Тампони на носача ,евентуално.
И по темата ,АБУ то в града много рядко ми е горял над 10 !
didZ написа:10/100 газ извънградско. Нормално каране + магистрала (винаги съм със 110-120 минимум). Пасат вариант б5 1.8 20v 125 hp.. На вас как ви горят толко малко баси.. Утре отивам при газаджията..
didZ написа:10/100 газ извънградско. Нормално каране + магистрала (винаги съм със 110-120 минимум). Пасат вариант б5 1.8 20v 125 hp.. На вас как ви горят толко малко баси.. Утре отивам при газаджията..

Carfan написа:didZ написа:10/100 газ извънградско. Нормално каране + магистрала (винаги съм със 110-120 минимум). Пасат вариант б5 1.8 20v 125 hp.. На вас как ви горят толко малко баси.. Утре отивам при газаджията..
Градското ти колко е?
И моята 125 коня седан б5 гори 10 извън града,ама изграда ми къса джоба над 15-16 отива разхода без много трафик
На бензин колата върви видимо по-добре, може би ще иска малко заиграване с тройника да оправим малко вървежа и на газ.
stefan4o написа:Аз все си мисля, че е от газта, която има различни смеси през лятото...
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта