15л - 78 км - тук хванах газовия клапан че изпуска .
15л - 103 км
15л - 91 км
от вчера
70 км градско
332 извънградско - подържана скорост около 110 км/ч където е възможно .. на два пъти се увлякох малко до 160- 170
общо 402 км с 40л газ
1.8 RP
VWPASSATGL написа:
И аз съм така и 200 теми да ми покаже някой разхода няма да спадне това е положението! Не им се връзвай, че може да го смъкнеш някак, може с нова кола. Ако все пак някой има желание да пробва аз съм от Габрово да заповяда!
Остава да кажеш, че тия засичания са при спокойно каране 

stefan4o написа:VWPASSATGL написа:
И аз съм така и 200 теми да ми покаже някой разхода няма да спадне това е положението! Не им се връзвай, че може да го смъкнеш някак, може с нова кола. Ако все пак някой има желание да пробва аз съм от Габрово да заповяда!
Какво ги правите тия коли в Габрово бреОстава да кажеш, че тия засичания са при спокойно каране
Ама пък от друга страна - щом си ги карате, значи ви изнася да ви е такъв разходът

stefan4o написа:Имам отново засичане. Заредени 15.2л газ, изминати 129км градско. Средна скорост 26км/ч, време, през което колата е работила 4:44 часа, разход по борд беше 9 и нещо.
Та равносметката показва - 11.8л./100км. Трябва да се опитам да карам нормално без въртене на гуми и резки подскоци по газта да видим колко ще падне разходът
От няколко дни съм собственик на поло 1.6 75кс. и искам да ви питам колко е нормалния му разход на газ, просто за да си направя сравнениеstefan4o написа:Имам повод за тиха радост.
Заредени 15.28л. газ, изминати 138км в градски условия, средна скорост 21 км/ч. Колата е работила общо 377 мин. на газ (паля и карам само на газ). Това прави един доста добър разход с оглед предното ми засичане. Ще ги сравня след малко, за да се види реално разликата.
Като разход това чини 11.07л/100, което не е лошо постижение, признавам, че само 3-4 лютеници съм правил на оборотомера, като цяло карах спокойно.

неможе това да е реално или ме цакат от този шибан петрол яко 
spears написа:Днеска свърши газчицата на вентото(АБС МОТОР) заредени 20л изминати 150км (100км извънградско.50км градско) 13,3л/100кмнеможе това да е реално или ме цакат от този шибан петрол яко
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта