mupk0 написа:ktamen написа:nikson85 написа:
Това пък как ти хрумна? Моя километраж (голф 2) в момента показва 312000км. Кога да очаквам да се нулира?
Всъщност аз съм разглобявал такъв километраж и знам че ще се нулира на 1000 000км. И на мерцедес съм разглобявал и при него е така.
Вероятно собственика на този голф дето си виждал сам си е нулирал километража, и аз нулирах километража на мерцедеса.
Километража на Г3 е дигитален и доста от тях се рестартират на 300 000км...обаче нямам спомен за кой важеше!
Конкретно за Г3 Венто до 95г километражите се анолират сами! След тази година, няма такава екстра и си броят докато е жива колата, димек до 1 милион!
Нека не отклоняваме темаче че ще я осинджирят!
Карал съм кола на газ, икономично е няма какво да се джафкате!
Защо такситата карат на ГАЗ а не на дизел, шот така му излиза арандемана, докато при нафтата, трябва да жули яко клиентите, и така губи клиентела! Всеки когато се качи в такси, 1-во пита колко му взимат, и ако му хареса цената се качва. Просто горивата много повлияха на цялата инфраструктура и начина ни на живот!
Защо се топлим на газ, и готвим на газ, шот евтино ла! Но нека не се отклоняваме!
Аз лино не съм на газ от 2 години шот смених колата, и нямам намерение да я карам на газ, шот не карам много, 10 км до работа и обратно, на кафе не ходя с колата!
Но ако караш адски много и колата ти трябва зад всеки ъгъл, газт-а излиза адски евтино!
И докато карах 2 години на газ, не съм пипал нищо по колата. Не защитавам газта, и не опреквам никой!
Просто казвам това което съм изпитал! И много добре си спомням че на газ колата вървеше по-добре от колкото на бензин, шот не цапаше свещите ! Но винаги се палише сутрин на бензин!
Всеки гледа от неговата гледна точка, на кояй е изгодно на едно горово на друго на друго, а някой си ходят пеш!