Няма да се сменя талона.....
http://www.vesti.bg/tehnologii/avtomobili/kolite-s-veche-postaveni-agu-niama-da-se-preregistrirat-5999466
http://press.mvr.bg/NEWS/news131125_02.htm
Ще се сменя талона задължително.....
http://www.standartnews.com/mneniya-intervyuta/vsichki_koli_na_gaz_shte_smenyat_talona-216553.html
Днес си смених талона в КАТ Плевен, комунизма цари навсякъде в държавните институции.Отивам в 08:30ч. няма кой да отключи входа към гишетата и след 10-15 мин. една от служителките идва най-нагло и и пита:- Защо не влизате? и се хили.След чакането дойде и моя ред. Казвам ,че идвам да си сменя талона на автомобила заради наредбата за газовите уредби. Взимат ми документите и ми ги оправят, не можеш да разбереш дали са на работа или са се събрали да си лафят,ама хората отвън си чакат. Кой работи на гишетата и кои на касата така и не стана ясно. Единия път тази дето ми взе едни 5 лв.на касата разбира се срещу документ беше на касата после работеше на гишето.Никой не спомена поне ,че все още не е ясно какво ще става.Дали ще се сменят талоните заради газовите уредби ли не.
Значи: 1:Избягах от работа за 3 часа
2:Дадох 27лв. ей така , че са ми много излишни.
3:Да и еба майката на тази шбана държава Абсурдистан и нашите шибани управници без никакво извинение.Това приятели може да се случи само в милата ни България.
В интерес на истината за тази наредба чух преди около месец, рових се , четох и питах получавах само противоречива
информация.Реших като съвестен гражданин и водач на МПС който държи автомобила му да е във нормите да си сменя талона ,и какво разбирам тази вечер от приятел който ми се обади, че по не знам коя телевизия казали .-Няма да се сменят талоните.
Ами на "господата управници " да не прекалявам с цинизмите 30 лв . ако са им само за закуска за мен не са. Не съм и за 30 лв. но това го приемам като подигравка.
Казвам се Красимир Асенов Асенов от Плевен съм , не се крия и не ми пука защото ми писна да ми се подиграват в лицето!!!
АГУ - пререгистрация и смяна на талон бензин/газ
- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Re: АГУ - пререгистрация и смяна на талон бензин/газ
Iezekil написа:Да,пише,че и след март може но най-вероятно ще трябва преди да се отиде на преглед да е сменен....
На практика няма как да мине преглед уредба,ако не е отразена в документите/талона/.Лично мое мнение,по силата на което не си се минал.За всичко останало си прав.
За това и аз ще си сменя бутилката,а и за да съм спокоен.
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Колеги, защо бързате?
При всички случаи имаме време до февруари 2014г.
До тогава я камилата, я камиларя!
Всичко е спекула и всяване на напрежение сред обществото.
Лично аз ще изчакам да се надприказват кухите лейки нагоре, които нямат никаква комуникация и синхрон помежду си и едва тогава ще предприемам каквито и да било стъпки.
При всички случаи имаме време до февруари 2014г.
До тогава я камилата, я камиларя!
Всичко е спекула и всяване на напрежение сред обществото.
Лично аз ще изчакам да се надприказват кухите лейки нагоре, които нямат никаква комуникация и синхрон помежду си и едва тогава ще предприемам каквито и да било стъпки.
-
- Автомобил: golf 3
- Двигател: 1.6 ABU -1994
здравейте, Имам и аз един въпрос.Имам газ на талона не ми пише но нямам и паспорт за газовата на прегледите не са ми искали такъв защото нали сега вече не се минава отделен преглед на газта а всичко на едно. Имам само един сертификат за качество на бутилката. Трябва ли да си изкарам паспорт за газта?
- alexass13
- Автомобил:
- Двигател:

Последна промяна от alexass13 на Пет 13 юни 2014 22:28, променено общо 1 път.
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
alexass13 написа: ...Спомнете си какво стана с номерата на колите.Смениха ги на всички.Пак беше Евро...таканататак. Който е ходил в Гърция е видял техните коли колко видове различни номера имат.По-вероятно е да удължат срока но не и да се откажат...
Ако клубовете ги наритаме в канчетата, може и да се откажат. Няма евро тън-мън. И в Германия си карат с номера от Хитлеровото време, и никой не им е стъпил на врата. Само нашите тикви действат все още по тоталитарен манталитет. Въпроса е докога ще ги траем?
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Странно.Онзи ден говорих с един от началниците в нашия КАТ и каза да не ходим никъде. 

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Аз пък пак пробвах да си сменя бутилката и сондата,този път в Бургас.И пак не щяха да ми вземат парите.Майстора вика:
-Я да ти видя бутилката,имаше едно време едни сиви,гладки,бяха върха.Сега ги правят от картон.
Отварям аз багажника и гледаме с оня-гладка,сива бутилка...
-Карай си,нищо не се знае.Сега са кекави бутилките,не ти трябва.
И така,продължавам си с моята...
-Я да ти видя бутилката,имаше едно време едни сиви,гладки,бяха върха.Сега ги правят от картон.
Отварям аз багажника и гледаме с оня-гладка,сива бутилка...
-Карай си,нищо не се знае.Сега са кекави бутилките,не ти трябва.
И така,продължавам си с моята...
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Такааа...след много мислене и консулти с юристи от КАТ реших да си сменя талона на газовата кола...ако четете внимателно изявленията на отговорните институции ще разберете,че още догодина ще се наложи да сменяте талона-просто няма да минете технически преглед ако в талона не е вписано,че колата е на газ!С малка подробност-преди влизането на наредбата в сила,талонът се сменя и с паспорт от който и да е сервиз или декларация(ако нямате паспорт) и всичко ще струва около 30 лв.След 1 март 2014 г ще трябва да сте минали задължително през лицензиран сервиз,което ще ви струва поне 5 пъти по-скъпо.Така,че сменяйте талоните докато наредбата не е влязла в сила!Вярно е,че се чака колкото за нова регистрация,ама след 1 март няма да се чака по-малкко,а парите ще са доста повече!
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Глупости!
Колега, недей да плашиш хората!
Колко хора ще имат възможност да платят 400лв за заверка на газова уредба, вярно, че са мошеници и измамници политиците, но и те знаят колко точно пари може да се източат от обикновения гражданин!
Ще кажеш, ако не иска да плаща, да маха инсталацията, ОК и какво правим после, мислиш ли, че няма да има натиск към политиците от петролните компании в страната, след като установят, пагубни загуби на пари, поради простата причина, че няма кой да консумира горивото което продават и от което са взимали милиарди левове на година!
И не на последно място, това ми звучи на като чист РЕКЕТ, плащай, че видиш ли после майка ти жална!!!!!
Колега, недей да плашиш хората!
Колко хора ще имат възможност да платят 400лв за заверка на газова уредба, вярно, че са мошеници и измамници политиците, но и те знаят колко точно пари може да се източат от обикновения гражданин!
Ще кажеш, ако не иска да плаща, да маха инсталацията, ОК и какво правим после, мислиш ли, че няма да има натиск към политиците от петролните компании в страната, след като установят, пагубни загуби на пари, поради простата причина, че няма кой да консумира горивото което продават и от което са взимали милиарди левове на година!
И не на последно място, това ми звучи на като чист РЕКЕТ, плащай, че видиш ли после майка ти жална!!!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм напълно съглсен с написаното от Жокера. А ти, който го определяш като "Глупости!" ... много си смел.
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Действай тогава по препоръките на Жокера!
И ти си много смел, чел съм твои мнения в хилядите твои постове и не виждам в тях нищо съдържателно освен само и единствено заяждане с хората, СПАМЕР!
И ти си много смел, чел съм твои мнения в хилядите твои постове и не виждам в тях нищо съдържателно освен само и единствено заяждане с хората, СПАМЕР!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако Жокера греши и някой последва съвета му да смени талона преди март 2014, ще се е набутал с 20лв и един час в КАТ. Ако ти грешиш и някой те послуша ... какво следва?
Всеки има глава на раменете и може сам да прецени.
Сега малко спам - ти определяш постовете ми като спам, който е забранен във форума - ползвай бутона с удивителната и ще ми ги трият и ще ме наказват с почивка от форума. Аз пък смятам, че голяма част от това, което пишеш ти във форума са глупости, което не е забранено от правилата и никой мод не се занимава да трие глупостите и неверните неща. Както виждаш, ти си облагодетелстван - радвай се!
Всеки има глава на раменете и може сам да прецени.

Сега малко спам - ти определяш постовете ми като спам, който е забранен във форума - ползвай бутона с удивителната и ще ми ги трият и ще ме наказват с почивка от форума. Аз пък смятам, че голяма част от това, което пишеш ти във форума са глупости, което не е забранено от правилата и никой мод не се занимава да трие глупостите и неверните неща. Както виждаш, ти си облагодетелстван - радвай се!

-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL 2000
Всеки може да прави каквото си иска, без да налага мнение сменяй/несменяй. Аз лично няма да сменям талони, пък ще видим какво ще стане.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
А аз да питам тия дето вече смениха талоните си...колата гледаха ли я на канала или само документи носехте?
Върни се в “Автогазови уредби”