Oт къде зареждате газ?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Re: Oт къде зареждате газ?

Мнениеот azrod » Сря 05 сеп 2012 7:54

A бе не си съвсем прав - ето например вчера. Навсякъде 1.36-37. На SNG 1.26 и два цента отстъпка - 1.24 * 25 литра е рано на 1 :beer

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Сря 05 сеп 2012 13:47

azrod написа:A бе не си съвсем прав - ето например вчера. Навсякъде 1.36-37. На SNG 1.26 и два цента отстъпка - 1.24 * 25 литра е рано на 1 :beer

10 стотинки на газ си е оферта, скоро не съм зареждал газ, ама местните правят до 8 стотинки и то на нафта.
Идеята на предния ми пост беше, че цените са навсякъде с 1-2стонки разлика(понеже няма картел за това има разлика) и като сложиш и отстъпсите и вече остава само 1 стотинка разлика. Ако не е качествена газ и да слагаш по повечко не си заслужава обикалянето. Икономията е 50-60 стотинки на голяма бутилка и то.

Точките също не са стимул според мен, защото дават само боклуци за тях.

papaz77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот papaz77 » Сря 26 сеп 2012 22:18

темпо на южния парк 10 ст по евтено и до бар разход 10 на гратско на пасат 18Т 150 кон

Потребителски аватар
Ivo 1983
Автомобил: Golf 3
Двигател: ADZ 1996

Мнениеот Ivo 1983 » Чет 27 сеп 2012 10:12

papaz77 написа: разход 10 на градско на пасат 18Т 150 кон

:shock

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Чет 27 сеп 2012 10:20

Аз от скоро съм с ГИ, пробвах на шел газта-много гадна, след това пробвах на ОМВ и ми хареса, последните 2 пъти зареждам до горе на Петрол блу-форс газ и съм очарован от вървежа! Така че за момента моето мнение е ОМВ или Петрол :)

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Чет 27 сеп 2012 10:22

zografski написа:Аз от скоро съм с ГИ, пробвах на шел газта-много гадна, след това пробвах на ОМВ и ми хареса, последните 2 пъти зареждам до горе на Петрол блу-форс газ и съм очарован от вървежа! Така че за момента моето мнение е ОМВ или Петрол :)

На ЕКО пробвал ли си... Също ще останеш доволен :beer

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Чет 27 сеп 2012 10:34

На ЕКО още не, но ще пробвам следващият път. Събрал съм карти за отстъпка в Петрол, Лукойл, ЕКО, Шел, но май ще гледам да зареждам само в Петрол, Лукойл, ЕКО или ОМВ, гледам че там газта е най хвалена, а и бензинът им не е лош, аз лично само 96 от петрол сипвам бензинче :lol:

sashko_bg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashko_bg » Чет 27 сеп 2012 16:48

Вече зареждам единствено и само на OMV - Бояна. Перфектен разход ми дава всеки път. Няколко пъти заредих на OMV и ЕКО-то след ИКЕЯ и се видях в чудо и от двете бензиностанции.

Потребителски аватар
JUSTICE_G
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JUSTICE_G » Чет 27 сеп 2012 20:09

Най-доволен съм от Петрол и ОМВ.

Потребителски аватар
kolev904
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kolev904 » Чет 27 сеп 2012 20:35

Shell и OMV,но когато няма и на Лукойл се прежалвам :D,Кога сипа V power и голфу иска да къса

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 29 сеп 2012 12:43

zografski написа:На ЕКО още не, но ще пробвам следващият път. Събрал съм карти за отстъпка в Петрол, Лукойл, ЕКО, Шел, но май ще гледам да зареждам само в Петрол, Лукойл, ЕКО или ОМВ, гледам че там газта е най хвалена, а и бензинът им не е лош, аз лично само 96 от петрол сипвам бензинче :lol:

На Шел още с тия точки ли е?Моята я изхвърлих!

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Пон 01 окт 2012 8:52

Уш има некви точки, а може и отстъпка да ползваш с нея, но като цяло е ташак работа... А хич не съм доволен от ШЕЛ, нито от бензина нито от газта.

p3p1to
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот p3p1to » Съб 06 окт 2012 22:18

абе и аз колега някога зареждах само на петрол но след като ми дигна разхода с 1 литър направо го забравих този петрол ;) и вървежа не е кои знае какво повече от ЕКО а сега само там си зареждам ;)

renault_19
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот renault_19 » Нед 07 окт 2012 9:56

Аз се старая максимално да избягвам големите вериги бензиностанции,до сега на малки газстанции не са ме лъгали,дори ми се е случвало газта да е по-хубава от на големите.
Иначе от големите зареждам на еко и шел като се наложи.
В София на малки газстанции зареждам редовно на:
Младост има два.едната на Ал,Малинов една жълта между еко-то и омв такси газ се казва ,винаги всичко е точно.Също на газ ком до билата в между младост 1а и младост 3.
В овча купел 2 като влизаш от околовръстното след омв точно на светофара има една зелена газ станция също е ок.
В люлин има една бензиностанция/газстанция ,не съм обръщал внимание как се казва като идваш от Филиповско Шосе към кръговото на магистралата.
Има една газстанция на Тодор Каблешков между Бъкстон и България ,газ лоджистикс се казва и тя е добра.Има същата в град Костенец.И там няма ядове.
Има две газстанции Темпо едната в обеля като караш по ломско малко преди караулката,другата точно до екото на Хенрих Ибсен като караш към Червни Връх.
В слатина има една след новия кауфланд.
Тук там в София и страната се срещат едни жълти бензиностанции SNG и там всичко е наред.
Има една на хемус преди разклона за Ботевград,червена Ивони се казва и е ок.
Всичките изредени са с по-ниска цена от 3 до 6ст на литър спремо големите вериги,освен това никога не ми се е случвало да ме излъжат с литрите.

Потребителски аватар
maxo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxo » Сря 21 ное 2012 2:09

Колеги,изчетох доста от последните страници със мнения за различни бензиностанции и реших да споделя моя скромен опит.Допреди месец зареждах само от ОМВ на тунела в Люлин,но при последното ми зареждане там (напълних бутилката до горе)изминах 132 километра градско,при положение,че с една бутилка изминавам 190.В момента зареждам от Лукойл намиращ се в Люлин 7.Разликата във вървежа е осезаема спрямо ОМВ-то много повече динамика и не глъхне по нанагорнищата.Засякъл съм я при пълно зареждане от Лукойл и чакам да свърши за да видя колко ще измина само с градско шофиране.Въпроса ми е следния: забелязах,че доста колеги са доволни от газта на Еко.Има ли някои колега,които да е зареждал от Еко-то на Кооперативния пазар в Люлин и да изкаже мнение как се държи автомобила му като разход и динамика?Питам,защото знаете горивото на всяка бензиностанция е различно независимо,че логото е едно.Благодаря предварително :обичам ви

Върни се в “Автогазови уредби”