A най-смешното в случая е човека пуснал пост с такава позиция за газта:
Meти написа:Колеги аз съм твърдо ЗА газовите уредби

Това дето го хвалят тоя дизел е глупост! Дизела толкова сажди и вредни емисии изхвърля,че незнаете колко се тровим от него

Пропанбутана е по икономичен по екологичен и още куп плюсове стига сте ми хвалили този Дизел в Гърция например частни автомобили нямат право да карат на дизел само даржавните и то по екологична гледна точка

В куп други европейски страни колите на газ са с облекчени данаци дори някаде и се освобождават от данаци. твърдо ЗА АГУтата
А в същото време в същия този раздел е автор на тема, чийто първи пост е:
Meти написа:Колеги незнам какво да правя вече,откакто си сложих газовата все някакви ядове има. Първо като я поставих имаше същия проблем само,че го правеше и на място някакси губи високите обороти все едно не и фостига гориво,смених филтерчето на газовия клапанс ново и проблемите си останаха и отгоре на това почна дами гори 20л на 100км и накрая отидох при газаджиите в Люлин (аргус) момчето беше голям пич и я свали плочката и я препилва нещо и я обърна с щуцера към радиатора (аз я бях сложил към купето) върза ми маркучето за вакума защото го нямаше къде да го хвана и ми направи газ анализ.Разхода падна до 11,5-12 градско обаче проблема със високите обороти остана и то като карам над 70-80 км/ч а ми направи впечатление че газовия клапан мръзне става целия в скреж

възможно ли е да е развален и да не отваря? Или филтерчето се е запушило пак? и от него да ми прави тази мизерия защото майсторчето каза,че не е от изпарителя

ако някой по запознат знае да пише ще съм много благодарен за съветите

Имам чувството, че някои хора са мазохисти, като не визирам конкретно колегата който съм цитирал, а по принцип. А това да караш кола 90 коня и разхода да ти е 12 е пълно безумие