п.п. Моля, не правете изказвания от рода, "трябва ли ми изобщо автомобил", това съм, и го преценявам аз!
muns61 написа:Колкото повече се харчи нещо, толкоз по - скъпо се дава на потребителите. Така стана с нафтата. Така става с газта.
Колкото по - малко от ваз карат на газ, толкова по - евтино ще я купувам. Нямам нищо против да съм единствен в БГ, каращ на това гориво.
А електро ще има, когато публиката узрее да плаща за ток на 100 км толкоз, колкото другите горива. Поевтиняване на транспорта е изключено.
И тая тема е за ключ отдавна.
velinsl написа:pepo написа:Много правилно,е газта сега е 1.35
Вчера мярнах Еко - 1,27 за литър.
Burner_inc написа:pepo написа: Не е исклиучен и варианта с твоето обкражение че хората може да са имали средства до толкова че да закупят мечтания автомобил но да не са им останали пари за газова
Имат пари, но не искат повече газова
pepo написа:Ами колега защо да е безумие?Какъв расход очакваш да дава една кола на газ при положение че по каталог и дават 11.2 бензин градцко http://vw.testdrive.bg/modification/442 ... 890Hp.html да не забравяме че колата си е на доста години и не се опитваи да я сравняваш с по нови модели
Ами най- малкото се чувства тъпо човек, че голфа от примера ми е 90 коня, а харчи като гти
А да попитам участниците в темата защо съм забелязал някаква закономерност, че колкото по-нова е една кола, толкова повече броят на газовите намалява? И не искам отговори като на колегата по-горе, че нямат защото не могат да отделят по 1200 лв. за уредба.
golf_td написа:Че то дизела си е едно от най-доброто, затова е и толкова скъпо, изисква по мощен акумулатор, самите дизелови коли са по-скъпи от бензиновите такива. Дизела е по стабилен при натоварване, почти няма как да се случи дизел да откаже при вече работещ двигател.Особено пък при новите дизели няма това неприятно тракане и вибриране,ускорява супер добре, икономичност.. изобщо няма равен, предпочитан е много от по заможните хора с възможности и т.н.За съжаление обаче стана прекалено скъп!
golf_td написа:За колегата, който се изказа преди мен - първо колега научи малко правописа. По темата - дали си на газ , бензин, дизел, метан, вода, кока-кола или водка в случая не е от значение.Но да имаш някакви пари и да ги дадеш всичките за кола - ето това е безумие.Като баща ти е взел костенурка от новите - честито , със здраве да я кара.Но доколкото знам тези коли никак не са евтини, на фона на цената им 1000 не са нищо.Ако човек купи такава кола се предполага, че печели добре, а ако си е дал и последната стотинка за тази кола - тя или ще стои като експонат или ще се продаде...
pepo написа:Като чета какви неща пишеш ти и твоето обкражение си имате стабилни доходи или не издържате семеиства щом 1200 лв в днешно време се отделят толкова лесно.Поне аз си мисля че са необходими поне 5 6 месеца за да се съберат тези пари от една средна заплата
Един написа:pepo написа:Като чета какви неща пишеш ти и твоето обкражение си имате стабилни доходи или не издържате семеиства щом 1200 лв в днешно време се отделят толкова лесно.Поне аз си мисля че са необходими поне 5 6 месеца за да се съберат тези пари от една средна заплата
Бих се съгласил, но човек ако си купува кола за 5-6-7 хиляди не би трябвало да се оправдава, че времената са трудни и трудно се "събират" 1200лв. 6-те хиляди как ги е събрал и защо не си е взел кола за 5 + ГИ?
theultimate написа:Все едно тия 1200лв като ги дадеш отгоре на цената за да е TDI се събират по лесно...
А за поддръжката на колата - на запад си смятат колата според дохода и на никой не му пука после. При нас повечето хора взимат коли на ръба на възможностите им, за това е тоя рев колко скъпо е всичко.
theultimate написа:При нас повечето хора взимат коли на ръба на възможностите им, за това е тоя рев колко скъпо е всичко.
pepo написа:Колега аиде и аз да дам пример като твоя:Бащами си продаде старата кола и с парите си купи костенурка от новите бензинова и тои като твоите приятели не е сложил още газ,защо ли?
Burner_inc написа:
Колега Пепо, ти на 20 години издържаш ли семейство?
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта