muns61 написа:Бе то че е така с парите за кола, ясно. Ама като пише някой, че търси скромна кола, като почнат едни приказки за от 1.8 нагоре...
Велин от Сливен - карал съм и с бутилка за битова газ, ще ми цакат оная работа! Само ние в Европа плащаме за битовата газ акциз и други глупости, както за автомобилно гориво.
Браво, ти си ентусиаст! За съжаление от 1999-2005 лашкам на на бенц - готино ми беше, ама като се сетя колко пари можеше да спестя лошо ми става сега.
Хубаво ми казваше баща ми сложи си газова (газта беше около 50 стотинки, бензина под 1,10), ама лапешки ъкъл - кой да слуша. За съжаление не съм такъв ентусиаст и късно се усетих в ситуацията чак 2005, щото бензина почна да минава 1,20 за литър и ми се виждаше много.
Иначе по въпроса кой как си купува автомобил мога да кажа, че може би просто човека си е направил сметката, че ще може да си вземе автомобил, със заем който не би му бил проблем без да включва ГИ и ще си подържа и ще води нормален живот без да се лишава много много(в днешни времена всеки прави някави лишения малки или големи всеки си знае). Ако не е сметнал и ГИ-то в общата цена на автомобила значи не е преценил реално заема си. Ако заема не го затруднява не виждам проблем да си дръпне зааем за автомобил - в днешно време кой няма такъв дори и аз, ама моя не беше само за автомобил.
Пфу! Пропуснах намалението от 5ст на газта. Нямаше да ми е лошо да заредя на 1,21, ама не ми било писано.