За или против газова уредба.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: За или против газова уредба.
Много от клиентите ми въртят по 30-40-50 хиляди км. годишно...
Тези, дето само уикенда си ходят до вилата на 40 км от вкъщи - нормално да не им трябва газ...
Тези, дето само уикенда си ходят до вилата на 40 км от вкъщи - нормално да не им трябва газ...
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Според мен има МПС които стават за монтаж на газови уредби и е изгодно-таксита и мотокари.
Другите с надпис GTI,GT-R,STi и т.н. се карат за удоволствие и нямат пълначки по калниците.
Другите с надпис GTI,GT-R,STi и т.н. се карат за удоволствие и нямат пълначки по калниците.
- hashashin_BAC
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги,
Аз съм на мнението че всеки от нас може да си направи 2 сметки, аз карам моята кола на газ от 6 години минал съм повече от 80000км, да чукна на дърво само с газовата не съм имал проблеми.Аз лично съм доволен от газта, и като вървеж и като пари.За удоволствие винаги мога да включа на бензин.
Другото което като карам повече градско, дали на бензин дали на гас не е като да можеш да караш като луд че разликата да е очевидна между двете горива.
След като колата ми е на 240000км за кога да го пазя двигателя, ако газта издухвала двигателя.
много е просто 80 000км среден разход 100км/11,5*1,10лв сегашна цена преди години газта беше 60-70 ст! =10200лв някаде, на бензин щеше да ми излезе двойно!
аз си правя така сметката, заплата 1000лв(примерно)12000лв годишно на месец минавам около 1200км=150лв някаде за годината 1800лв, на бензин разжода ми е около 9лт=237лв додишно 2850лв, има голяма разлика за това карам на газ, направете си подобни сметки и си преценете сами, ако цифрите на газ и бензин се доближават няма смисал от гас, но след като си избивам цената на ботилката за 6 месеца, повече пари за
До колкото за новите коли, ако сте си купили колата за да ви вози и да ви бърши работа, слагаите газ или метан, за 10 години по същите сметки ще си избиете парите не за газовата инсталация а за цялата кола, дори и двигател да смените
Вече ако си копувате кола за да триете гуми по светофарите, и ги тунинговате за СТРААА
, щом можете да си позволите да давате пари за бензин ЕВАЛА пичове
и аз да имах и аз нямаше да слагам газ. караите коли по джобовете си
Преди да си купите кола вижте какво може да си позволите като цена, и след това като разход и кунсомативи
Лек ден на всички колеги

Аз съм на мнението че всеки от нас може да си направи 2 сметки, аз карам моята кола на газ от 6 години минал съм повече от 80000км, да чукна на дърво само с газовата не съм имал проблеми.Аз лично съм доволен от газта, и като вървеж и като пари.За удоволствие винаги мога да включа на бензин.
Другото което като карам повече градско, дали на бензин дали на гас не е като да можеш да караш като луд че разликата да е очевидна между двете горива.
След като колата ми е на 240000км за кога да го пазя двигателя, ако газта издухвала двигателя.

много е просто 80 000км среден разход 100км/11,5*1,10лв сегашна цена преди години газта беше 60-70 ст! =10200лв някаде, на бензин щеше да ми излезе двойно!

аз си правя така сметката, заплата 1000лв(примерно)12000лв годишно на месец минавам около 1200км=150лв някаде за годината 1800лв, на бензин разжода ми е около 9лт=237лв додишно 2850лв, има голяма разлика за това карам на газ, направете си подобни сметки и си преценете сами, ако цифрите на газ и бензин се доближават няма смисал от гас, но след като си избивам цената на ботилката за 6 месеца, повече пари за

До колкото за новите коли, ако сте си купили колата за да ви вози и да ви бърши работа, слагаите газ или метан, за 10 години по същите сметки ще си избиете парите не за газовата инсталация а за цялата кола, дори и двигател да смените

Вече ако си копувате кола за да триете гуми по светофарите, и ги тунинговате за СТРААА

Преди да си купите кола вижте какво може да си позволите като цена, и след това като разход и кунсомативи

Лек ден на всички колеги

Аз съм против, за това карам кола на "газ" - за да унищожа последните световни запаси от пропан и бутан. Да ви видя тогава какво ще правите, по между другото спестявам и пари в тази унищожителна мисия.
- player123
- Автомобил:
- Двигател:
добре сипвай бензин на твойта 20 годишна кошница и като стане 2.50 да те видим тогава нали знаеш че и бензина свършва ...
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
То и пропан-бутана също се получава от нефт, така че за какво спорите в случая ?
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
значи,по принцип съм против газ но служебната каручка (само 5000лв.не съм дал и не е на мое име)е на газ от пет години и на бензин вече не и се отдава и съм принуден да я карам на газ.
но голфа газ нЕма да види никога повече ако ще и 3лв. да стане бензина.
п.с.Колеги моля Ви се газ се пише със З
понеделника все пак за това ще почиваме
но голфа газ нЕма да види никога повече ако ще и 3лв. да стане бензина.
п.с.Колеги моля Ви се газ се пише със З
понеделника все пак за това ще почиваме

-
- Автомобил:
- Двигател:
тя гаЗта е за простолюдието. ако бензина стане 3 лв. както казва колегата по-горе, бая народ ще си сложи гаЗ, без тия бизнесМЕНи, които могат да си позволят лукса 3 лв./л. (примерно)
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
just_dance написа:тя гаЗта е за простолюдието. ако бензина стане 3 лв.)
Пак ще карам на бензин,газта е за отопление и за дюнери с евросонда.
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
трябваше ли да подчертавам никога повече
то и цигари нямаше да си купуваме на тия цени ама ...
мисля,че някои от главните букви ти бяха излишни

то и цигари нямаше да си купуваме на тия цени ама ...
мисля,че някои от главните букви ти бяха излишни

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Да....защото караш КР и мотора оценява хубавото гориво. Голф 1.3 няма да вдигне 200 дори на 100 октанов бензин, може поне да му е евтино.
barezifranko написа:Както каза един колега и аз съм против това да се сложи уредба на нова кола. Но за нашите 20 годишни кошници какъв е проблема. Да няма цял живот да я караш тази кола ? Потъркаляш я 5-6 години по "прекрасните" родни пътища и да заминава за Кремиковци.
аз то4но това сам решил да сложеш газова на нова кола е много по уда4но от колкото на стара бракма все пак удобство има ,неме интересува и нова да е адрахти щайгата, който смята да остави кола в наследство да не слага газ, прижалжам ти и мотора и вси4ко

- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
колега моля те по-грамотно, че почти нищо не разбрах от това което си писал
barezifranko написа:колега моля те по-грамотно, че почти нищо не разбрах от това което си писал
4 отговаря на ч само тази буква се ебава в клавиатурата на латиница, ако някой има идея нека я сподели за буквата ч , на мен така ми е най лесно.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nikson85 написа:barezifranko написа:колега моля те по-грамотно, че почти нищо не разбрах от това което си писал
4 отговаря на ч само тази буква се ебава в клавиатурата на латиница, ако някой има идея нека я сподели за буквата ч , на мен така ми е най лесно.
"Ч" е преди цифрата 1 и под ESCAPE, представлява едно такова "~"

Върни се в “Автогазови уредби”