Кой двигател е най-добър за газифициране
- kompresor
- Автомобил: Audi 8D Avant
- Двигател: AEB 1996
- Контакти:
Re: Кой двигател е най-добър за газифициране
ОК, а според теб по лекото купе на двойката със по - малкия 1.3 мотор с карбуратор без електроника няма ли да дава по - малък разход на газ ?
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
С 1.3 ще те е страх най-малкото да тръгнеш да изпреварваш. Според мен 1.8 е по-добрия вариант, за 1л по-малко не си струва да вземаш по-малкия мотор според мен. Има тонове изписано за 1.8 моно в форума, и неслучайно се има за един от най-сполучливите и лесни за поддръжка и газифициране мотори на VW, ако не и най-добрия.
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
kompresor написа:ОК, а според теб по лекото купе на двойката със по - малкия 1.3 мотор с карбуратор без електроника няма ли да дава по - малък разход на газ ?
Всичко е до състояние на конкретния автомобил 2 ките да по леки са носа стари,моята е 1,6 абу 3ка 75 коня гори до 80 изван града 7газ давам пример.Ако караш само в града си търси малак мотор говоря принципно ако е повече изван града по голям

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
vaiper 1 написа:kompresor написа:ОК, а според теб по лекото купе на двойката със по - малкия 1.3 мотор с карбуратор без електроника няма ли да дава по - малък разход на газ ?
Всичко е до състояние на конкретния автомобил 2 ките да по леки са носа стари,моята е 1,6 абу 3ка 75 коня гори до 80 изван града 7газ давам пример.Ако караш само в града си търси малак мотор говоря принципно ако е повече изван града по голям
Защо ,за извън града по голям мотор?АБУ то е идеално за гзифициране,казвам го като съм минал вече близо 100 000 .За 1,8 АБС казват ,че е супер здрав мотор и също много удобен за газифициране.Вече както си прецениш.
- kompresor
- Контакти:
ЗА предимно градско ми трябва колата, извънградското ми е доста по - рядко, но за мен е неприемлив разход от 16-18 на 100 газ при студена на къси разстояния кола говоря за аудито ми 2000 кубика моно, та затова не искам моно щото съм отегчен от тая тъпа система
- vaiper 1
- Неграмотен
- Двигател:
kompresor написа:ЗА предимно градско ми трябва колата, извънградското ми е доста по - рядко, но за мен е неприемлив разход от 16-18 на 100 газ при студена на къси разстояния кола говоря за аудито ми 2000 кубика моно, та затова не искам моно щото съм отегчен от тая тъпа система
Сега от 2000кубика до 1,3 примерно има голяма разлика нали това което ти казваме колегите са идеи и мнения ти си решаваш разбира се но за това което ти говорим като се скопи на газ може и до 10газ в града да падне примерно при нормални метео условия

- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
kompresor написа:...
Това е доста голям разход за 2 кила мотор макар и моно

За основно градско каране вече 1.3 е вариант, 1.6 моно също. Всичко е собствена преценка.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
А задължително ли е да е VW? Щом искаш здрав, евтин и икономичен автомобил, разгледай Опел Астра 1,6 моно. Всеки Опел е с 1 литър на 100 по-икономичен от съответното VW. Само гледай как е с ръждите, другото е бетон.
И кажи ценова рамка на покупката.
- vaiper 1
- Неграмотен
- Двигател:
muns61 написа:А задължително ли е да е VW? Щом искаш здрав, евтин и икономичен автомобил, разгледай Опел Астра 1,6 моно. Всеки Опел е с 1 литър на 100 по-икономичен от съответното VW. Само гледай как е с ръждите, другото е бетон.
Нали сме форум ве

- kompresor
- Контакти:
Голфа голфа двойката пълни ми окото, 10 - 11 на 100 газ да ми гори в града купувам го със 50лв бакшиш и махам моята 

- kompresor
- Контакти:
Междо др като казах града се има предвид градското в Русе сутрин около 8ч и следобяд около 17ч по светофарите и Тутракан където нямаме светофари но имаме много склонове (баири) и постоянно ги изкачваме
Голф двойка до 1500-1600лв
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
kompresor написа:Междо др като казах града се има предвид градското в Русе сутрин около 8ч и следобяд около 17ч по светофарите и Тутракан където нямаме светофари но имаме много склонове (баири) и постоянно ги изкачваме
С упрек да ме нападнат , но ти си ЛУД за да дадеш толкова при за Г2. Търси по-нови коли н е само от VW.
- kompresor
- Контакти:
Аз казах малко повечко, че да не ме упрекнете че не съм за никъде с тия пари........хилядарката в джоба и така нататък
http://www.cars.bg/u532392
тия дни ше ходя до Русе мисля да се свържа с човека да оплакна очите малко
http://www.cars.bg/u532392
тия дни ше ходя до Русе мисля да се свържа с човека да оплакна очите малко
- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Тоя е много убав бре, изглежда маняшки, цената е отлична ако наистина е здрав, земай го бърже щот едвам се задържам да не скокна у него. 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Тунингована кола никога не бих купил! 90% от тунинга е скапаняшки, ако искам такава кола, ще си я направя сам. Ако не мога, ще си платя, но да виждам кое как се прави. Ако не мога да си платя, няма да карам тунинг...
Върни се в “Автогазови уредби”