На бат' ви Андро газовият инжекцион:

Уредбата е полска,компонентите без компа и софтуера са италиански (уж

Не можах да направя тестове още,само се качих до Марково,върви си колата.Аз не намирам осезаема разлика бензин/газ пони до 4800 оборота.Нагоре по баира към Марково развих 140км/ч,на 5-та ,но само за момент и веднага намалих,просто опасно е и няма смисъл и ако ме хванат книжката ми изстива.Аз си карам бавничко и спокойно по принцип.
Уредбата минава на газ на 35 градуса температура на антифриза или след 5 сек след палене,ако температурата е над 35 градуса.
Забелязох,че колата загрява малко повечко,все пак е на газ,нормално е.Температурата на маслото ми е с 4-6 градуса по-висока от тази на бензин.На антифриза температурата си му е 90.
Лошото е,че газаджията не ми е сменил 2 от свещите,защото били стегнати и не искал да рискува.Трябва да оправя и това и ще ходя на ремапване или там каквото му се прави на този компир.
ЕДИТ: Смених свещите без никакъв проблем само трябваше да сваля колектора

Повече инфо и евентуално снимки тия дни.Още не е узаконена,ще стане в понеделник,защото им били свършили паспортите.
Цена: 1400 лв,с евросонда/клапан.
EDIT: Впечатления 2-ри ден:Газовата уредба е супер.В момента гори около 11 градско,но й предстоят 2 регулирания (ремап).Количката е една идея по-слаба от на бензин.Мога да поръчам да върви и по-добре от на бензин,ама разхода...