R@do написа:а къде си държиш резервната гума?
на мен също ми е интересно
ChernoGTI написа:R@do написа:а къде си държиш резервната гума?
на мен също ми е интересно
walentin написа:Колега Косел, извинявай,пошегувах се, но както виждам, си мъжкар и не се засягаш от простотии. Искам обаче да споделя , че според мене целта ни в крайна сметка при карането не е да правим кинти от икономии, а да се возим ефективно,без главоболия и икономично.На мен лично ми се вижда трудно да поддържам в изправност в три различни сервиза трите хранителни системи .Просто твърде много психическа енргия и натоварване е да мислиш се за това на какво гориво си и докъде и при кой майстор да отидеш като стане качемак.Щото двете газеници са си самоделки у България.Според мене.Ти си знаеш най-добре- едни ходят на риба ,други на бънджи скокове - ти си решил да минаваш най много километри с най-малко кинти, каквото и да ти ти излезе това като капиталовложение , сервиз и нерви.
Между другото, твоя номер го видях у един голф тройка.Даже имаше още място в багажника . Хвалеше се човекът, че дошъл от Севлиево до София с 8 лв.с 4 пасажери
Честита придобивка и бъди здрав !!!
Syncro написа:Поздравления!
Искаме снимки.
Имам един въпрос: Колко километра средно на месец минаваш?
аве то хубаво да е разпределена,но ми е интересно колко ще клекне колата като зареди всичко до гореmaistora_1 написа:LILO&STICH написа:кажи сега как е возията след всичките бутилки.Има ли разлика от преди.С колко клекна колата след акто напълниш всичките бутилки+резевоара
сигурно е с разпределен център на тежестта
дано да е по-стабилна.
joker написа:[Знаеш ли ,че при изчисляване разходите по един автомобил ,разходите за гориво съставляват САМО 10% от общата стойност на поддръжката.....Единствения смисъл има ,ако караш такси,защото там и печелиш....ама нещо и такситата дръпнаха назад от метана и се връщат на пропан-бутан....
И най-важното да не те дразни това,че колата ти става като евнух от султанските хареми...... ленива и с увиснала задница
joker написа:2 години=40 000 км= 6 въздушни филтъра,5 маслени,20 л масло,1 комплект свещи,1 комплект гуми,4 л антифриз(за доливане),1/2 ангренажен ремък и обтягаща ролка,1/2 пистов ремък....и това ако нямаш никакви ремонти или регулировъчни работи по колата или
общо около 1000 лв САМО за консумативи,а автокаското,а данъка,а амортизационните отчисления(има и такова понятие),които ако ти ги направят ще се хванеш за главата от стойността им.... Е а ако не си правил нито един ремонт за 40 000 км или нито един реглаж....наистина има за какво да ти завиждам.
а ако динамиката ти на метан е една и съща с пропан-бутан това означава,че газовото ти на пропана не е добре регулирано...
И пак ти казвам три вида горивоподавщи системи....три пъти повече рискове от неизправности по отделните системи....И не за друго,а защото продължителното неизползване на една или друга система и последващото внезапно включване на същата в употреба(например бензина)води до риск от ..........????Познай сам.
Три горящи коли на пропан -бутан съм виждал и то не от друго,а от запален бензин при преминаване от газ на бензин(свършила газ).....
Е, ти вече имаш и метан....
добавям и амортесьори може би след 20 000 км.joker написа:2 години=40 000 км= 6 въздушни филтъра,5 маслени,20 л масло,1 комплект свещи,1 комплект гуми,4 л антифриз(за доливане),1/2 ангренажен ремък и обтягаща ролка,1/2 пистов ремък....и това ако нямаш никакви ремонти или регулировъчни работи по колата или
общо около 1000 лв САМО за консумативи,а автокаското,а данъка,а амортизационните отчисления(има и такова понятие),които ако ти ги направят ще се хванеш за главата от стойността им.... Е а ако не си правил нито един ремонт за 40 000 км или нито един реглаж....наистина има за какво да ти завиждам.
а ако динамиката ти на метан е една и съща с пропан-бутан това означава,че газовото ти на пропана не е добре регулирано...
И пак ти казвам три вида горивоподавщи системи....три пъти повече рискове от неизправности по отделните системи....И не за друго,а защото продължителното неизползване на една или друга система и последващото внезапно включване на същата в употреба(например бензина)води до риск от ..........????Познай сам.
Три горящи коли на пропан -бутан съм виждал и то не от друго,а от запален бензин при преминаване от газ на бензин(свършила газ).....
Е, ти вече имаш и метан....
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта